HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Eltűnt az áll...

Eltűnt az államtitkár évértékelőjéről szóló beszámoló

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Mindössze néhány óráig volt olvasható az interneten Szabó Zsolt államtitkár, hevesi országgyűlési képviselő évértékelőjéről szóló beszámoló. Szabó két nappal Orbán Viktor miniszterelnök évértékelője előtt tartotta meg rendezvényét a hatvani Grassalkovich-kastély dísztermében.

A fejlesztési államtitkár itt többek között azzal dicsekedett, hogy mennyi forrást hozott a térség 38 településére, valamint ezúttal sem mulasztotta el szidni Hatvan fideszes polgármesterét, akivel több éve látványosan összekülönbözött. A Mészáros Lőrinc köreiből a Kesma-portfólióba kerülő megyei hírportálon még megtalálható egy beszámoló az évértékelőjéről, ahol az olvasható, hogy „2014-ig jól fejlődött Hatvan (Szabó eddig volt a város polgármestere – a szerk.), de a lendület ezt követően megtört, s a cél az, hogy az őszi önkormányzati választások után ismét a korábbi felívelő pályára állítsuk a települést és a közös célok megvalósuljanak.”

Az államtitkárhoz közeli Hatvan Online-ról azonban eltűnt a cikk. A 24.hu rávilágít, hogy nem először fordul ez elő: korábban egy olyan cikket vettek le, amelyikben azzal próbálták támadni Horváth Richárd polgármestert, hogy valószínűleg nem érti az angol nyelvű, obszcén feliratot, amely egy mellette álló kisfiú pulóverén olvasható.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,985lájkolóTetszik
3,811követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 99. – Épp szembeköpi magát a NER

Dévényi István ezúttal Lánczi Richárddal, az N1TV főszerkesztőjével és Tompos Ádámmal, a Magyar Hang riporterével beszélget.