Eltűnt az államtitkár évértékelőjéről szóló beszámoló

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mindössze néhány óráig volt olvasható az interneten Szabó Zsolt államtitkár, hevesi országgyűlési képviselő évértékelőjéről szóló beszámoló. Szabó két nappal Orbán Viktor miniszterelnök évértékelője előtt tartotta meg rendezvényét a hatvani Grassalkovich-kastély dísztermében.

A fejlesztési államtitkár itt többek között azzal dicsekedett, hogy mennyi forrást hozott a térség 38 településére, valamint ezúttal sem mulasztotta el szidni Hatvan fideszes polgármesterét, akivel több éve látványosan összekülönbözött. A Mészáros Lőrinc köreiből a Kesma-portfólióba kerülő megyei hírportálon még megtalálható egy beszámoló az évértékelőjéről, ahol az olvasható, hogy „2014-ig jól fejlődött Hatvan (Szabó eddig volt a város polgármestere – a szerk.), de a lendület ezt követően megtört, s a cél az, hogy az őszi önkormányzati választások után ismét a korábbi felívelő pályára állítsuk a települést és a közös célok megvalósuljanak.”

Az államtitkárhoz közeli Hatvan Online-ról azonban eltűnt a cikk. A 24.hu rávilágít, hogy nem először fordul ez elő: korábban egy olyan cikket vettek le, amelyikben azzal próbálták támadni Horváth Richárd polgármestert, hogy valószínűleg nem érti az angol nyelvű, obszcén feliratot, amely egy mellette álló kisfiú pulóverén olvasható.