HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld „Sokkoló, öss...

„Sokkoló, összeesküvés-elmélet” – az Európai Bizottság az új kormánykampányról

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Hihetetlennek és sokkolónak nevezte az Európai Bizottság szóvivője a legújabb kormányzati plakátkampányt, amelyen Soros György mellett ezúttal Jean-Claude Juncker, a testület elnöke szerepel.

HIRDETÉS

A kormány a Facebookon számolt be a friss, általuk csak tájékoztatónak nevező akcióról, amelyben arra akarják felhívni a figyelmet, hogy mindenkinek joga van tudni, „mire készül Brüsszel”. A plakáton a már jól ismert panelek szerepelnek: Brüsszel be akarja vezetni a kötelező betelepítési kvótát, gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait, és migránsvízummal könnyítenék meg a bevándorlást.

Magyarország Kormánya

A kormány tájékoztató akciót indít a bevándorlást ösztönző brüsszeli tervekről. Mindenkinek joga van tudni, melyek azok az aktuális javaslatok, amelyek alapjaiban veszélyeztetik Magyarország biztonságát.

Natasha Bertaud, az Európai Bizottság szóvivője a HVG megkeresésére álhírnek nevezte a magyar kormány legújabb akcióját. – A magyar kormány kampánya egyszerűen hihetetlen a számunkra. Sokkoló, hogy egy ilyen nevetséges összeesküvés-elmélet ilyen mértékben elérte a politika fősodrát – mondta.

Európai Bizottság Magyarországi Képviselete

A magyar kormány kampányára válaszolva: – Itt nincsenek „ők” – csak az Európai Unió, és az asztalnál ott ül Magyarország is. – Az EU támogatja, nem gyengíti a tagállamok határvédelmét. – Az EU nem…

A testület másik szóvivője Margarítisz Szkínász is álhírnek, dezinformációnak nevezte a plakátok megállapításait. Keddi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a bejelentett kampány „minden képzeleten túltesz”, illetve sokkolónak nevezte, hogy „egy ilyen nevetséges összeesküvés-elmélet” ekkora teret nyert. – Nem igaz, hogy az Európai Unió aláássa a nemzeti határvédelmet, éppen ellenkezőleg. Nincsen terv az úgynevezett humanitárius vízumok bevezetésére, a tagországok maguk döntenek arról, milyen mértékű legális bevándorlást fogadnak el – közölte.

HIRDETÉS

A Fidesz és és a szintén néppárti Jean-Claude Juncker kapcsolata régóta nem felhőtlen. A bizottság elnök nemrég például arról beszélt egy interjúban, hogy „Nincs helye többé az Európai Néppártban a Fidesznek”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,734lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Elkezdték felvásárolni a magyarok a tartós élelmiszereket

Negyvenöt perces sor a kasszánál, bizonyos árucikkeknél kiürült polcok, zsúfolásig tömött bevásárlókocsikat tologató vevők – az egyik budapesti diszkont áruházban jártunk szerda koraeste.