HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Elismerte a F...

Elismerte a Figyelő, hogy hazudtak Nagy Blankáról

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Sokat hiányzik, három tárgyból is bukásra áll – vádolta meg a kormányellenes tüntetésen felszólaló Nagy Blankát még januárban több kormánypárti orgánum, így a Ripost, a Figyelő, a Lokál és az Origo. A 18 éves kiskunfélegyházi diáklány (akit nem sokkal korábban Bayer Zsolt „igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis prolinak” nevezett) cáfolta a róla szóló állításokat, és bejelentette, hogy jogi úton vesz elégtételt a hazugságokért. A bíróság Nagy Blankának adott igazat, a valótlanságokat közlő három médiumot pedig helyreigazításra kötelezte.

HIRDETÉS

A Figyelő a következő helyreigazítást közölte: „A 2019. január 15. napján megjelent »Három tárgyból is bukásra áll a káromkodó diáktüntető« című cikkünkben a Ripost alapján valótlanul híreszteltük, hogy Nagy Blanka három tárgyból is bukásra áll, illetve, hogy kifejezetten gyenge tanuló. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Nagy Blankának annyi hiányzása van, hogy az már meghaladta azt a mértéket, amit a törvény még egyáltalán lehetővé tesz.”

A Ripost és az Origo és a Lokál honlapján egyelőre nyomát sem látni a bíróság által elrendelt helyreigazításnak.

Nagy Blanka: Voltak, akik elfordultak tőlem | Magyar Hang

Családja és barátai többsége is támogatja a kormánymédia kereszttűzébe került Nagy Blankát, de környezetében voltak olyanok is, akik elfordultak tőle. Az egyik tüntetésen káromkodással is tűzdelt beszéde után ismertté vált 18 éves gimnazista a Magyar Hangnak azt mondta, hogy a jövőben is szeretne közéleti szerepet vállalni, akár még a politikai pálya is érdekli.

Nagy Blanka ügyvédje, Litresits András a Népszavának azt nyilatkozta február 15-én, hogy a sajtóorgánumok már megkapták meg a sajtó-helyreigazítási kérelmet, amelynek közlésére öt nap áll rendelkezésre (ez a határidő ma jár le). A hazugságok először a Ripostban jelentek meg ugyanis, és onnan vette át azonnal a többi.

HIRDETÉS

Bayer: Ő a mi kis Blankánk, aki még csak 18, de máris egy kretén, barom állat | Magyar Hang

Úgy tűnik, ha már a kormánypártok, illetve a megmondó embereik számára az ellenzék és az utcán tüntetők nem bizonyulnak egyszerűen legyőzhetőnek, akkor azokkal a középiskolásokkal próbálkoznak, akik szólni mernek, hogy nem tetszik nekik valami.


HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,709lájkolóTetszik
2,951követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ennél többet a bérlők már nem nagyon tudnak fizetni

Még nőnek ugyan az albérleti díjak, de a szakértő szerint lassan elérjük a csúcsot. Néhány kerületben és nagyvárosban már nem emelkednek az árak.

Pénz semmiért