HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Az Echóban fo...

Az Echóban fogják készíteni a Hír Tv híradóját

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Péntektől már az Echo TV-ben készítik a Hír TV híradóját is – közölte a 24.hu. Így már mindkét csatornán teljesen ugyanazok lesznek a hírek, csak mások olvassák majd fel. Utóbbi tévé egyes munkatársait át is vezényelték az Angol utcai székházba, péntektől pedig már ott végzik a feladatukat. Húsz-negyven másik embert – köztük vágókat, operatőröket és riportereket – viszont rendelkezési állományba helyeztek a 24.hu szerint, ez pedig egy esetleges csoportos létszámleépítés előszobája lehet.

Elkezdték a Hír TV és az Echo TV összehangolását | Magyar Hang

Miután a Hír TV és az Echo TV is a fideszes Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kezébe került, elkezdték a két televízió „egyes tevékenységeinek és működésének összehangolását” – tudta meg a Magyar Hang. Minderről január 22-én körlevélben tájékoztatta a Hír TV munkavállalóit Répásy Bálint vezérigazgató.

HIRDETÉS

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a HírTV vezérigazgatója, Répásy Bálint levélben tájékoztatta a csatorna munkatársait a küszöbön álló integrációról. A hírigazgatók munkájának összehangolása már korábban megkezdődött. Első lépés a közös gyártás technikai, műszaki és alkotói feltételeinek kialakítása és tesztelése volt.

Jelenleg mindkét tévé a Liszkay Gábor vezette Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány portfóliójában található, és régóta hallani róla, hogy hosszú távon csak egy maradhat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,717lájkolóTetszik
2,952követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Orbán Viktor a sajtóját ugratja

Meglepő volt, milyen könnyen esett ki a végrehajtó hatalmi szerepéből, amikor a Fidesz pártelnökének címzett kérdést kapott.