Az Echóban fogják készíteni a Hír Tv híradóját

Az Echóban fogják készíteni a Hír Tv híradóját

A Hír Tv székháza 2018. augusztus 1-jén

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Péntektől már az Echo TV-ben készítik a Hír TV híradóját is – közölte a 24.hu. Így már mindkét csatornán teljesen ugyanazok lesznek a hírek, csak mások olvassák majd fel. Utóbbi tévé egyes munkatársait át is vezényelték az Angol utcai székházba, péntektől pedig már ott végzik a feladatukat. Húsz-negyven másik embert – köztük vágókat, operatőröket és riportereket – viszont rendelkezési állományba helyeztek a 24.hu szerint, ez pedig egy esetleges csoportos létszámleépítés előszobája lehet.

Elkezdték a Hír TV és az Echo TV összehangolását | Magyar Hang

Miután a Hír TV és az Echo TV is a fideszes Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kezébe került, elkezdték a két televízió „egyes tevékenységeinek és működésének összehangolását" - tudta meg a Magyar Hang. Minderről január 22-én körlevélben tájékoztatta a Hír TV munkavállalóit Répásy Bálint vezérigazgató.

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a HírTV vezérigazgatója, Répásy Bálint levélben tájékoztatta a csatorna munkatársait a küszöbön álló integrációról. A hírigazgatók munkájának összehangolása már korábban megkezdődött. Első lépés a közös gyártás technikai, műszaki és alkotói feltételeinek kialakítása és tesztelése volt.

Jelenleg mindkét tévé a Liszkay Gábor vezette Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány portfóliójában található, és régóta hallani róla, hogy hosszú távon csak egy maradhat.