HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Az Echóban fo...

Az Echóban fogják készíteni a Hír Tv híradóját

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Péntektől már az Echo TV-ben készítik a Hír TV híradóját is – közölte a 24.hu. Így már mindkét csatornán teljesen ugyanazok lesznek a hírek, csak mások olvassák majd fel. Utóbbi tévé egyes munkatársait át is vezényelték az Angol utcai székházba, péntektől pedig már ott végzik a feladatukat. Húsz-negyven másik embert – köztük vágókat, operatőröket és riportereket – viszont rendelkezési állományba helyeztek a 24.hu szerint, ez pedig egy esetleges csoportos létszámleépítés előszobája lehet.

Elkezdték a Hír TV és az Echo TV összehangolását | Magyar Hang

Miután a Hír TV és az Echo TV is a fideszes Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kezébe került, elkezdték a két televízió „egyes tevékenységeinek és működésének összehangolását” – tudta meg a Magyar Hang. Minderről január 22-én körlevélben tájékoztatta a Hír TV munkavállalóit Répásy Bálint vezérigazgató.

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a HírTV vezérigazgatója, Répásy Bálint levélben tájékoztatta a csatorna munkatársait a küszöbön álló integrációról. A hírigazgatók munkájának összehangolása már korábban megkezdődött. Első lépés a közös gyártás technikai, műszaki és alkotói feltételeinek kialakítása és tesztelése volt.

Jelenleg mindkét tévé a Liszkay Gábor vezette Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány portfóliójában található, és régóta hallani róla, hogy hosszú távon csak egy maradhat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,572lájkolóTetszik
3,459követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek