HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Dobrev Klára ...

Dobrev Klára áll a DK EP-listája élén

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára vezeti a Demokratikus Koalíció pénteken közzétett EP-listáját. A pártelnök az első három közt sem szerepel, tehát ezúttal valóban nem őt szánják húzónévnek. Öt évvel ezelőtt még Gyurcsány állt az EP-lista élén, igaz, egyértelművé tette, hogy nem szeretne Brüsszelbe menni. Le is mondott helyéről, így Molnár Csaba és Niedermüller Péter vehették fel a mandátumokat.

HIRDETÉS

Idén a második helyen ismételten Molnár Csabát találjuk, míg a harmadik Rónai Sándor. „Tavasszal ők készülnek megvédeni az európai álmot, az Európai Egyesült Államokat” – fogalmazott Facebook-oldalán a Gyurcsány-párt. Az elnök azt korábban már egyértelművé tette, hogy nem közös listában gondolkodnak. Az MSZP és a Párbeszéd állíthat együttesen listát, és elindul külön a Jobbik, az LMP és a Momentum is.

Molnár Csaba úgy mutatta be pénteken Dobrevet, mint a párt alapító tagját, négy nyelven beszélő jogászt, közgazdászt, uniós fejlesztéspolitikai szakembert és nőt. Azt nem tudni, hogy bejutás esetén valóban Brüsszelbe távozik-e, szemben férjével, aki továbbra is a belpolitikára kíván koncentrálni. A DK-lista negyedik helyét egyébként Ara-Kovács Attila, az ötödiket pedig Horváth Jácint kapta. Öt éve a negyedik az azóta elhunyt Kakuk György volt, míg az ötödik Kerék-Bárczy Szabolcs.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,705lájkolóTetszik
2,951követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Újra egyesül az LMP és a Párbeszéd?

Karácsony Gergely vetette fel a témát, de az LMP sem zárkózott el. Ungár Péter például „megfontolandónak” nevezte az elképzelést.

Pénz semmiért