HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Orbán: Akinek...

Orbán: Akinek nem tetszik a családvédelmi program, ne vegye igénybe

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Migránsozás, brüsszelezés, sorosozás, a családvédelmi akcióterv, illetve a Fidesz Európai Néppárti tagsága volt a témája a miniszterelnök szokásos péntek reggeli interjújának. Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak sokadjára is elismételte: az európai parlamenti (EP) választás tétje a bevándorlás, az embereknek pedig joguk van tudni, mire készül Brüsszel.

A kormány mostani tájékoztatókampányából a magyarok is megérthetik, milyen migrációs eszközöket akar bevetni Brüsszel. A brüsszeli bürokraták terveit egy ilyen kampány leleplezi”

HIRDETÉS

– fogalmazott a kormányfő.

Szavai szerint Brüsszel semmilyen valóságos segítséget nem ad a nemzetállamoknak a határvédelemhez, ellenben olyan programokat hirdet meg, amelyekkel a migránsokat immár törvényesen szabályozott keretek között behozná az Európai Unióba. „Az EU nem is vitatkozik velünk, a Kormányinfón világosan bemutattuk a tényeket” – jegyezte meg.

Orbán hangot adott azon álláspontjának is, miszerint olyan európai vezetőket kell választanunk a tavaszi EP-választás alkalmával, akik nem követik el az elmúlt évek hibáit. Ezeket a hibákat ugyanis – tette hozzá – már nem lehet a szőnyeg alá söpörni.

HIRDETÉS

Az interjún szóba került az is, hogy az Európai Néppártnál kiverte a biztosítékot a kormány junkerezős, sorosozós tájékoztató kampánya. Mint ismert, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság néppárti elnöke a napokban azt mondta, hogy a Fidesznek el kellene hagynia a Néppártot. Orbán erre most azt mondta:

Hajrá, készen állunk!

Szerinte az ülésen módjuk lesz megvitatni a kampányban állítottakat, azt a hét pontot, amit a kormányfő szerint nem tudnak cáfolni, ezért is kritizálják csak általánosságban a kampányt. 

„Sokkoló, összeesküvés-elmélet” – az Európai Bizottság az új kormánykampányról | Magyar Hang

Hihetetlennek és sokkolónak nevezte az Európai Bizottság szóvivője a legújabb kormányzati plakátkampányt, amelyen Soros György mellett ezúttal Jean-Claude Juncker, a testület elnöke szerepel. A kormány a Facebookon számolt be a friss, általuk csak tájékoztatónak nevező akcióról, amelyben arra akarják felhívni a figyelmet, hogy mindenkinek joga van tudni, „mire készül Brüsszel”.

A családvédelmi programmal kapcsolatban Orbán Viktor elmondta: nem fedi a valóságot, ha úgy beszélünk annak fogadtatásáról, hogy megosztó lenne, mert a legtöbb embernek a legfontosabb a gyerek és a család. „Mi vagyunk jóval kilencven százalék felett” – mondta, megjegyezve: aki ennek ellenkezőjét állítja, az egy szűk kisebbség, amely ugyanakkor hozzáférnek a médiához, befolyásosak, és máshogy gondolkodnak.

Akinek nem tetszik, majd nem él az abban foglaltakkal

– tette hozzá a kormányfő.


HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,752lájkolóTetszik
2,954követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Igaza van Simonka Györgynek, korunk vértanújának

Távlatokban gondolkodó államférfiak kellenének, de nekünk per pillanat csak a „számok hozásában” érdekelt fideszeseink vannak. Akikről mindent elmond, hogy a választókerületükben zajló társadalmi és gazdasági folyamatok szempontjából majdnem mindegy, hogy a vádlottak padján ülnek, vagy a Parlamentben.