HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A „Juncker-pl...

A „Juncker-plakátok” miatt nem fogadják Stuttgartban Szijjártót

HIRDETÉS

Baden-Württemberg kormánya lemondta Szijjártó Péter péntekre tervezett stuttgarti látogatását az „európai értékeket sértő” magyar plakátkampány miatt – szúrta ki a német dpa hírügynökségen megjelent tartományi kormányfői bejelentést a hvg.hu.

HIRDETÉS

Winfried Kretschmann miniszterelnök még kedden jelezte: „A megbeszélést én mondtam le a Jean-Claude Juncker ellen folytatott magyar plakátkampány miatt. Ez a rágalmazó hirdetés Európa-ellenes, és sérti közös európai értékeinket.” Sajtóinformációk szerint az egyébként zöldpárti tartományi kormányfő hivatalában komoly vita előzte meg a döntést.

A látogatás mindkét oldalról leginkább gazdasági jelentőségű lett volna, ez a német tartomány többek között a jelentős magyar beruházásokat megvalósító Mercedes és Bosch hazája; Európa legfejlettebb régióinak egyike, számos a világpiacot saját területükön vezető cégek otthona.

Szijjártó Brüsszelben: vétózunk is, meg nem is | Magyar Hang

Svájccal és az Arab Ligával is aláírjuk az egyezményt, a Budapest Folyamat esetében viszont más a helyzet.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,951lájkolóTetszik
2,835követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kiteljesedés

Nagyon úgy tűnik, a haladás azt jelenti, minél inkább megyünk előre az időben, annál nagyobb hülyeségeket – vagy galádságokat – lehet állítani és elhinni egy füst alatt.