HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Juncker–Soros...

Juncker–Soros-plakátokat fújtak le az ellenzéki képviselők

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Miközben Parlamentből a Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz vonult a Váci úton, több ellenzéki képviselő is megszakította a sétáját, és festékszóróval fújt le több, Soros Györgyöt és Jean-Claude Junckert ábrázoló plakátot. Ezek azok az ismert plakátok, amik miatt az Európai Néppártban már kilenc párt kérte a Fidesz kizárását. A graffitizésben aktívan részt vett Tordai Bence, a Párbeszéd, Varju László, a Demokratikus Koalíció, Bangóné Borbély Ildikó az MSZP, Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője és Szél Bernadett független képviselő is.

Ide mentek be a képviselők Fotó: Magyar Hang

A képviselők ezután bejutottak a nyugdíjfolyosítási igazgatósághoz. Tordai Bence élőben közvetítette, az eseményeket pártja Facebook-oldalán, de a biztonsági személyzet ezt némi vita után leállíttatta. A képviselők közölték, hamarosan sajtótájékoztatóval jelentkeznek.

Hétfőn, kora délután Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke a Parlamentben azt mondta, az elmúlt kilenc évben mindent megtettek azért, hogy képviseljék az embereket. Szerinte azonban Orbán Viktorék magasról tesznek az emberekre, éppen ezért ezentúl nem vesznek részt a propagandahétfőkön.

Mindenki bejutott Fotó: Magyar Hang

A sajtótájékoztatón elhangzott, ma a köztisztviselőkért állnak ki, akik a képviselők szerint szintén a kormány rabszolgájává válnak. Közölték, a rabszolgatörvényt jogellenes módon fogadták, el, ez tartalmában is sérti a hazai törvényeket. Ezért közösen az Alkotmánybírósághoz fordulnak, azt kérik, hogy ne legyen alkalmazható a törvény.

HIRDETÉS

Kepli Lajos, a Jobbik alelnöke azt mondta, az ellenzéki együttműködést a kormány hozta össze, más társadalmi csoportokért is kiállnak majd. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő pedig kijelentette, a Fidesz a törvényességét tették törvénnyé. Ezután vonultak a nyugdíjfolyósítóhoz.

Még az ülésteremben a szintén jobbikos Jakab Péter folytatta a miniszterelnök varázstalanítását: azt mondta, amikor decemberben beleült a parlamenti székébe és közelről belenézett a Orbán szemébe nem egy államférfit látott, hanem egy üveges tekintetű embert. Szerinte Orbánról az utca embere azt mondaná, hogy ez az ember bolond.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,667lájkolóTetszik
3,466követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Figyeli az Európa Tanács Magyarországot

A fideszes Németh Zsolt hiába próbálta későbbre tolni a határozatot, a testület szerint indokolt a Magyarországgal foglalkozó „periodikus jelentés” elkészítése.