HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Juncker–Soros...

Juncker–Soros-plakátokat fújtak le az ellenzéki képviselők

HIRDETÉS

Miközben Parlamentből a Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz vonult a Váci úton, több ellenzéki képviselő is megszakította a sétáját, és festékszóróval fújt le több, Soros Györgyöt és Jean-Claude Junckert ábrázoló plakátot. Ezek azok az ismert plakátok, amik miatt az Európai Néppártban már kilenc párt kérte a Fidesz kizárását. A graffitizésben aktívan részt vett Tordai Bence, a Párbeszéd, Varju László, a Demokratikus Koalíció, Bangóné Borbély Ildikó az MSZP, Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője és Szél Bernadett független képviselő is.

Ide mentek be a képviselők Fotó: Magyar Hang
HIRDETÉS

A képviselők ezután bejutottak a nyugdíjfolyosítási igazgatósághoz. Tordai Bence élőben közvetítette, az eseményeket pártja Facebook-oldalán, de a biztonsági személyzet ezt némi vita után leállíttatta. A képviselők közölték, hamarosan sajtótájékoztatóval jelentkeznek.

Hétfőn, kora délután Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke a Parlamentben azt mondta, az elmúlt kilenc évben mindent megtettek azért, hogy képviseljék az embereket. Szerinte azonban Orbán Viktorék magasról tesznek az emberekre, éppen ezért ezentúl nem vesznek részt a propagandahétfőkön.

Mindenki bejutott Fotó: Magyar Hang

A sajtótájékoztatón elhangzott, ma a köztisztviselőkért állnak ki, akik a képviselők szerint szintén a kormány rabszolgájává válnak. Közölték, a rabszolgatörvényt jogellenes módon fogadták, el, ez tartalmában is sérti a hazai törvényeket. Ezért közösen az Alkotmánybírósághoz fordulnak, azt kérik, hogy ne legyen alkalmazható a törvény.

Kepli Lajos, a Jobbik alelnöke azt mondta, az ellenzéki együttműködést a kormány hozta össze, más társadalmi csoportokért is kiállnak majd. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő pedig kijelentette, a Fidesz a törvényességét tették törvénnyé. Ezután vonultak a nyugdíjfolyósítóhoz.

Még az ülésteremben a szintén jobbikos Jakab Péter folytatta a miniszterelnök varázstalanítását: azt mondta, amikor decemberben beleült a parlamenti székébe és közelről belenézett a Orbán szemébe nem egy államférfit látott, hanem egy üveges tekintetű embert. Szerinte Orbánról az utca embere azt mondaná, hogy ez az ember bolond.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,387lájkolóTetszik
2,278követőKövetés
16,136feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az ostromló – Magyar Hang-ajánló

Karácsony Gergely-, noÁr- és Tóth Krisztina-interjú. Élet falun. Elveszti-e Pécset a Fidesz? Péntektől keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szárnyaltak a zöld sasok, továbbjutott a Fradi a BL-ben

Kettős győzelemmel, 5-3-as összesítéssel jutott túl a Ferencváros a bolgár bajnok, a Ludogorec ellen a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében.

Adja, adom