HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nem Nagy Blan...

Nem Nagy Blanka, az Origo bukott

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Első fokon pert nyert Nagy Blanka az Origo elleni helyreigazítási perben – írja Facebook-oldalán az MSZP. A kecskeméti gimnazistát a szocialisták ügyvédje, Litresits András képviselte. Az ítélet alapján az Origo egy januári cikkében valótlanul híresztelte, hogy a diák több tárgyból is bukásra áll, és hiányzásai meghaladják a törvény által lehetővé tett mértéket. A portálnak pontosan öt napja van, hogy címlapon hozza le a helyreigazítást, vagy 15 napja a fellebbezésre.

HIRDETÉS

Nagy Blanka egy kecskeméti ellenzéki tüntetésen elmondott, nagy visszhangot kiváltott beszéde után lett országosan ismert. Ebben trágár szavakat is használt, amit kormánypárti média erősen felkapott. Bayer Zsolt kritikán aluli stílusban szállt rá a 18 éves tanulóra. A lejáratás része volt a januári Origo cikk is, amiről a bíróság kimondta, hogy tele volt hazugságokkal.

Nemrég Juhász Péter, az Együtt egykori elnöke is azt közölte, hogy a bíróság által elrendelt helyreigazítást az Origo éjszaka rakta ki egy eldugott helyre.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,719lájkolóTetszik
2,952követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek