HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nem Nagy Blan...

Nem Nagy Blanka, az Origo bukott

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Első fokon pert nyert Nagy Blanka az Origo elleni helyreigazítási perben – írja Facebook-oldalán az MSZP. A kecskeméti gimnazistát a szocialisták ügyvédje, Litresits András képviselte. Az ítélet alapján az Origo egy januári cikkében valótlanul híresztelte, hogy a diák több tárgyból is bukásra áll, és hiányzásai meghaladják a törvény által lehetővé tett mértéket. A portálnak pontosan öt napja van, hogy címlapon hozza le a helyreigazítást, vagy 15 napja a fellebbezésre.

Nagy Blanka egy kecskeméti ellenzéki tüntetésen elmondott, nagy visszhangot kiváltott beszéde után lett országosan ismert. Ebben trágár szavakat is használt, amit kormánypárti média erősen felkapott. Bayer Zsolt kritikán aluli stílusban szállt rá a 18 éves tanulóra. A lejáratás része volt a januári Origo cikk is, amiről a bíróság kimondta, hogy tele volt hazugságokkal.

Nemrég Juhász Péter, az Együtt egykori elnöke is azt közölte, hogy a bíróság által elrendelt helyreigazítást az Origo éjszaka rakta ki egy eldugott helyre.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,995lájkolóTetszik
3,652követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek