HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Visszaszólt a...

Visszaszólt a kormánypárti lapnak Orbán Viktor

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Kemény és egyértelmű választ adott Orbán Viktor a Magyar Időkből Magyar Nemzetté lett lap csütörtöki vezércikkére. A kormánypárti újság szerkesztőségi véleményben szólította fel a Fideszt, hogy hagyja el az Európai Néppártot, hiszen az a szocialistákat és a liberálisokat választotta, nekik akar megfelelni. „A Fidesznek egy útja maradt: az új szövetség útja. Orbán Viktor és a Fidesz lépjen ki az Európai Néppártból, és kössön szövetséget Matteo Salvinivel, az osztrák Szabadságpárttal, valamint a lengyel kormánypárttal! Ez ma Európa és a magyarság érdeke.”

A kormányfő az MTI-nek nyilatkozva lehűtötte a kedélyeket. – Az európai parlamenti választás közeledtével érthető a kampányláz, a türelmetlenség és az izgalom fokozódása, de ami most kell, az csigavér, higgadtság – fogalmazott Orbán Viktor.

HIRDETÉS

A csütörtöki kormányinfón – ahová lapunkat továbbra sem engedik be, hiába akkreditálunk, hiába küldjük el a regisztrációnkat – Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is megerősítette a kormányfő szavait, hangsúlyozta, hogy a Fidesz a Néppárt tagja is az is akar maradni. Különben is, kizárása politikai öngyilkosság lenne a Néppárt részéről.

Továbbra is diszkriminálja lapunkat a kormány – VIDEÓ! | Magyar Hang

Ahogy eddig is mindig, annak rendje és módja szerint akkreditáltunk a kormányinfóra – ahová szerettünk volna bejutni, de csak idáig jutottunk!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,937lájkolóTetszik
3,183követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek