HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Hatott a tilt...

Hatott a tiltakozás: az Aldiban is kapható lesz a Magyar Hang

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Ugyan lapunk hivatalosan nem értesült róla, de az Aldi hétfői közleményében azt írja, hogy áprilistól két másik kiadvány mellett a Magyar Hang is országszerte megvásárolható lesz mind a hálózat mind a 138 üzletében. Az áruházlánc döntéséről elsőként a Média1.hu számolt be.

Az Aldi lépésére azt követően került sor, hogy lapunk fontolóra vette, beperli a bolthálózatot, mivel az áruházlánc nem volt hajlandó betenni kínálatába a 10 ezer körüli példányszámban elkelő Magyar Hangot.

Gyanúnk szerint politikai döntés állhatott a háttérben, hiszen a lényegesen kevesebb példányszámmal büszkélkedő Figyelőt például lehetett kapni a boltban. Többen jelezték is felháborodásukat az Aldi felé, és a beírtak a cég panaszkönyvbe, több olvasónk pedig úgy fejezték ki nemtetszésüket, hogy becsempésztek néhány példányt hetilapunkból az Aldi polcaira. A Magyar Hang állandó szerzője, Puzsér Róbert pedig a Facebookon próbavásárlással egybekötött látogatást hirdetett.

Az Aldi közleményében egyébiránt azzal indokolta a kialakult helyzetet, hogy „a sajtótermékek esetében az áruházlánc évente több alkalommal egyeztet a Lapker Zrt.-vel a magyarországi nyomtatott lapok értékesített példányszámaival kapcsolatban és ezek, illetve a Lapker Zrt. javaslatai, valamint fogyasztói elvárások alapján dönt az üzleteiben kapható sajtótermékek portfóliójáról”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,885lájkolóTetszik
3,603követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek