HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Beolvad az Ec...

Beolvad az Echo a Hír Tv-be

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Az ECHO HUNGÁRIA TV Zrt. beolvad a HírTV Zrt.-be – jelentette be a két társaság tulajdonosa. A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) közlése szerint az Echo Tv műsorszolgáltatása 2019. április 1-jétől megszűnik, meghatározó főbb műsorait ezt követően a Hír Tv csatornáján adják majd.

HIRDETÉS

„A Hír Tv értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz” – áll a közleményben.

Az Echóban fogják készíteni a Hír Tv híradóját | Magyar Hang

Péntektől már az Echo TV-ben készítik a Hír TV híradóját is – közölte a 24.hu. Így már mindkét csatornán teljesen ugyanazok lesznek a hírek, csak mások olvassák majd fel. Utóbbi tévé egyes munkatársait át is vezényelték az Angol utcai székházba, péntektől pedig már ott végzik a feladatukat.

Lapunk több Hír Tv-s kollégától úgy értesült, hogy a szerkesztőségben lényegében ugyanezt a tájékoztatást kapták azzal a kiegészítéssel, hogy a Hír Tv átköltözik az Echo Tv stúdiójába. Megtudtuk azt is, hogy az összeolvadás miatt feleslegessé váló dolgozókra csoportos létszámleépítés vár. Hogy ez hány főt érint, egyelőre nem tudni.

A kormányzati gömböc mindent felfal | Magyar Hang

Az olvasók többsége a „nagy magyar valóságot” bemutató riportokat várja, a NER ezt fojtaná meg.

Azt ugyanakkor valószínűsítik, hogy az elbocsátás azokat az adáskészítésben részt vevő alkalmazottakat fogja érinteni, akik a Hír Tv „visszafoglalása” előtt is a csatornánál dolgoztak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,685lájkolóTetszik
2,947követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Érinthetetlen vezető a polgárőrszövetség élén?

Jelen állás szerint tehát nem kell semmilyen jogkövetkezménytől tartania annak, aki az eljárásba a bűnüldöző szervet is bevonja, s megfelelő kapcsolatrendszerrel rendelkezik.