HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Lefejezésekbe...

Lefejezésekben is részt vett, Budapesten fogták el

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Lefejezésben is részt vehetett az a férfi, aki három éve az Iszlám Állam tagja, és december 30-án vonták ellenőrzés alá a Liszt Ferenc Repülőtéren. A Fővárosi Főügyészség közlése szerint nemzetközi együttműködés alapján, terrorizmus gyanúja miatt vették őrizetbe a 27 éves szír állampolgárt, aki a repülőtéren hamis okirattal igazolta az ő és a vele lévő nő személyazonosságát. A bíróság így embercsempészés bűntette és más bűncselekmény miatt felfüggesztett börtönre ítélte, és három évre kiutasította őt az országból.

HIRDETÉS

A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal intézkedett, hogy a férfit visszatoloncolják Görögországba, ahol menekültstátusszal rendelkezik. A szír állampolgár addig is idegenrendészeti őrizetbe került. A nemzetközi együttműködés nyomán viszont kiderült, hogy a férfi 2016 óta az Iszlám Állam (ISIS) tagja, Homs városában pedig kivégzésekben is részt vett. Az iszlamista terrorszervezet három évvel ezelőtt egy ember húsz családtagját is kivégezte, csak mert visszautasította a csatlakozást. A Budapesten elfogott férfi is részt vehetett a lefejezésekben.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség, valamint a Terrorelhárítási Központ emberei pénteken őrizetbe vették a férfit, és gyanúsítottként hallgatták ki minősített emberölés bűntettével elkövetett terrorcselekmény bűntette, valamint terrorcselekmény előkészülete miatt. Az ügyészség indítványt tett a letartóztatásra.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,901lájkolóTetszik
3,058követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valódi nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Felmész a tetejére, és leugrasz” – Vörös Virág újabb történelmi sikere síugrásban

A fiatal síugró úgy úgy verekedte be magát a világ legjobb harminc versenyzője közé, hogy Magyarországon nincs alkalmas sánc.

A Negyedik Birodalom

Söprés