HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ilyen is van:...

Ilyen is van: a Fidesz nem akart migrációs bizottságot

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Az elmúlt években ritkán látott események zajlottak le Szombathelyen, az ellenzék által átvett városban ugyanis éppen a Fidesz volt az, amely nem támogatta, hogy felálljon egy migrációs bizottság.

Mi is megírtuk, hogy nehéz helyzetbe került a Fidesz a vasi megyeszékhelyen, miután az alpolgármester lényegében átállt az ellenzékhez. Így nekik lett többségük a közgyűlésben, amit ki is használnak. A fidesz-KDNP-s polgármester, Puskás Tivadar posztbolsevista puccskísérletről beszélt, és láthatóan minden erejével igyekszik blokkolni az új többség által elfogadott határozatokat.

Az Index írta meg, hogy az ellenzék legfrissebb elképzelése egy migrációs bizottság életre hívása. A közgyűlésben pedig a többségük birtokában, ezt meg is szavazták. Az MSZP-s Nemény András szerint azért is indokolt egy ilyen bizottság, mert megvizsgálják a városba érkező illegális bevándorlás mellett azt is, hány letelepedési kötvényes van Szombathelyen, “ugyanis kiderült, hogy több bűnöző is van köztük”.

Mindezek tükrében érdekes hangzik az a kormánypárti érvelés, amely politikai ellenfeleit migránssimogatónak és bevándorláspártinak próbálja beállítani.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,908lájkolóTetszik
3,625követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Bagossy cáfolja Vidnyánszkyt

A Nemzeti Színház igazgatója azt sugallta, mintha a közelmúltban az intézmény átalakításáról kettesben titkos háttértárgyalásokat folytattak volna.