HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ilyen is van:...

Ilyen is van: a Fidesz nem akart migrációs bizottságot

HIRDETÉS

Az elmúlt években ritkán látott események zajlottak le Szombathelyen, az ellenzék által átvett városban ugyanis éppen a Fidesz volt az, amely nem támogatta, hogy felálljon egy migrációs bizottság.

HIRDETÉS

Mi is megírtuk, hogy nehéz helyzetbe került a Fidesz a vasi megyeszékhelyen, miután az alpolgármester lényegében átállt az ellenzékhez. Így nekik lett többségük a közgyűlésben, amit ki is használnak. A fidesz-KDNP-s polgármester, Puskás Tivadar posztbolsevista puccskísérletről beszélt, és láthatóan minden erejével igyekszik blokkolni az új többség által elfogadott határozatokat.

Az Index írta meg, hogy az ellenzék legfrissebb elképzelése egy migrációs bizottság életre hívása. A közgyűlésben pedig a többségük birtokában, ezt meg is szavazták. Az MSZP-s Nemény András szerint azért is indokolt egy ilyen bizottság, mert megvizsgálják a városba érkező illegális bevándorlás mellett azt is, hány letelepedési kötvényes van Szombathelyen, “ugyanis kiderült, hogy több bűnöző is van köztük”.

Mindezek tükrében érdekes hangzik az a kormánypárti érvelés, amely politikai ellenfeleit migránssimogatónak és bevándorláspártinak próbálja beállítani.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,940lájkolóTetszik
2,832követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Szétosztja a hivatali autókat Pikó András

Józsefváros polgármestere azt mondja, nincs szükségük hét járműre.

1984