HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Menesztették ...

Menesztették Mészáros Lőrincnét az Echo Tv-től

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Leszedték a Hír Tv tábláját a szentendrei úti épületről. Kezdődik a nagy átalakítás. Úgy tudjuk, a magazinműsorok egy részét néhány napig még a régi bázison veszik fel, aztán a televízió teljesen áttelepül az Echo Tv modernebb központjába.


A munkatársakkal péntek délelőttig hivatalosan semmit sem közöltek, ám a televízió dolgozói nagylétszámú leépítésre készülnek, azt valószínűsítik, hogy a régi kollégák döntő többségétől megválnak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az összevonás után az Echo Tv-nél is várható jelentős, de nem ilyen arányú létszámcsökkentés. Közben menesztették Mészáros Lőrincnét az Echo Tv-től – tudtuk meg a televízióhoz közeli forrásból. A kormánypárti televízió munkatársainak egyúttal bejelentették, hogy Répásy Bálint lesz az adó új vezetője. Az üzletember korábban a kereskedőházak világából volt ismert, augusztus elsejétől vezeti a Hír Tv-t.

Értesülésünket már az Echo Tv-nél is megerősítették, a csatorna honlapjára kikerült közlemény szerint „Mészárosné Kelemen Beatrix és Vaszily Miklós átadják a stafétát a Hír TV menedzsmentjének. A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) tulajdonában és kezelésében lévő hírtelevíziók összeolvadásával leköszönnek az ECHO TV vezetői. Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöki teendőit veszi át a közeljövőben, Vaszily Miklós – aki idén január óta a TV2 médiacsoportot vezeti – ezt követően kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál.”

HIRDETÉS

Az Echo közleményében az is olvasható: a KESMA „március közepén jelentette be, hogy összevonja hasonló profillal működő televízióit, és ennek okán április 1-től az ECHO TV beolvad a Hír Televízióba. Az ECHO televízió beolvadásával a csatornák Répásy Bálint, a Hírtv vezérigazgatójának irányítása alá kerülnek.”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,972lájkolóTetszik
3,644követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek