HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tarlós: Karác...

Tarlós: Karácsony panaszkodik, duzzog, könnyezik

HIRDETÉS

Április 1-jével megszűnik az Echo Tv, és már meg is kezdődtek a leépítések, de azért az utolsó pénteki napon még nyilatkozott egyet a csatornának Tarlós István. Nem meglepő módon ezúttal is Karácsony Gergelyt támadva, aki a parkolási botrány kapcsán az ATV-n beszélt arról: fideszes-szocialista háttéralku született, amivel ő semmit sem tudott tenni. Emiatt a zuglói polgármestert szerdai sajtótájékoztatóján az LMP, a Jobbik és Puzsér stábja „parkolási maffia” feliratú táblákkal várta.

HIRDETÉS

Tarlós az Echo Tv Jó reggelt című műsorában azt mondta: Karácsony most „panaszkodik, duzzog és könnyezik.” Szerinte a PM-es politikus jogi útra próbál terelni politikai vitákat, ez pedig megkérdőjelezi nemcsak a főpolgármester-jelölti, de a kerületvezetői alkalmasságát is. Karácsony korábban arról beszélt, jogi lépéseket fontolgat, mert Tarlós „mindenféle félinformációkkal traktálja a nyilvánosságot.”

Mégsem lesz ellenzéki előválasztás? | Magyar Hang

Egyre kisebb az esély Puzsér Róbert stábja szerint arra, hogy valóban létrejön a főpolgármester-jelölti posztért zajló előválasztás második fordulója nyáron. Úgy érzik, hogy a Karácsony Gergely mögött álló Párbeszéd és MSZP nem is akarja igazán ezt a megmérettetést. A két baloldali párt ugyanakkor állítja, ők a maguk részéről igenis szeretnék a második fordulót.

A főpolgármester úgy látja, Zuglóban egy „erősen vitatható” parkolási szerződésről van szó, ezt pedig most azzal a vitával akarják összekeverni, hogy ki legyen Budapesten a parkolás gazdája, a kerületek vagy a főváros. A főpolgármester megjegyezte azt is, hogy Karácsony kezdeményezte a fizetős parkolást Zuglóban.

Szóba került, hogy a XIV. kerületi településvezető vitára invitálta Tarlóst, a főpolgármester viszont állítása szerint nem fog „ilyen butaságot csinálni.”

A főváros sötét parkolási ügyeit a 444 tárta fel, Tarlós ezután kérette be a kerületi adatokat, és talált Zugló esetében százmilliós mínuszt. Karácsony erre válaszul az ATV-n mondta, hogy Tarlós csak ne pocskondiázza, hiszen a Fidesz szavazta meg a zuglói szerződést. A polgármester viszont bizakodó volt, elmondása szerint a szerződés hamarosan le fog járni.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,672lájkolóTetszik
2,805követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Felhagyhat a parlamenti balhézással az ellenzék

Rendbontás helyett a kormányképes erőként való megjelenésre helyeznék a hangsúlyt a jövőben az ellenzéki pártok. A független képviselők maradnának a radikális hangnemnél.