HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Elkezdődött a...

Elkezdődött a leépítés a Hír TV-nél

HIRDETÉS

Cikkünket frissítjük!

HIRDETÉS

Folyamatosan osztják a csoportos létszámleépítésről szóló tájékoztatókat a Hír TV hétfő reggelre berendelt munkatársainak, egyben felmentették őket a munkavégzés alól – tudta meg a Magyar Hang.

Az elbocsátott kollégák jelentős része hosszú évek óta a televíziónál dolgozik, sokan közülük alapító tagok. Aki tehette, már magától távozott, sokan pedig aktívan munkát kerestek, tudva azt, ha maguk állnak fel, nem kapnak végkielégítést. Információink szerint a leépítés számtalan technikai munkatársat is érint.

Április elsejével egyesült a Hír TV és az Echo TV, úgy hogy az Echo megszűnt, de a Hír TV-ből gyakorlatilag csak a márkanév marad. A Hír TV megjelenése is megújult, részben az Echo TV-jét vette át.

Így állt le az Echo TV | Magyar Hang

Az Orbán Viktor Zöld-foki szigeteki látogatásáról készült felvétel volt az utolsó, amit láthattak a televízió nézői.

Vasárnap a késő esti híradó után, 23 óra körül tartottak vasárnap megemlékezést a „régi” Hír Tv munkatársai a televízió Szentendrei úti székházánál. A szerkesztőségben szinte teljes leszámolásra készültek, úgy tudták, a mintegy kétszáz dolgozóból száznyolcvantól válnak meg rövidesen.

HIRDETÉS

Ahogy arról lapunk péntek reggel elsőként beszámolt, megkezdődött a nagy átalakítás, az Echo Tv-től menesztették Mészáros Lőrincnét, egyúttal Répásy Bálint lett az adó vezetője, aki augusztus 1. óta már eleve vezérigazgatóként irányítja a Hír Tv-t. Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes és Mentes Katalin hírigazgató közben megőrzik pozíciójukat. Emlékezetes, Szikszai Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettese az adó 2018. augusztus elsejei einstandolása után a Magyar Időknek azt mondta, a televízió megmenekült, a cél „az itt dolgozó majdnem háromszáz ember munkahelyének biztosítása”. A vezető azután beszélt erről, hogy politikai okokból tucatnyi szerkesztőtől, műsorvezetőtől vált meg a Hír Tv.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,789lájkolóTetszik
2,399követőKövetés
16,740feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Elhallgatások és hazugságok – Magyar Hang-ajánló

Thuróczy Szabolcs-interjú. Lelepleződik „Tiborc”, a szalagmunkás riporter. Vannak anyák, akik maguk is árulják a drogot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Olyan politikusokra van szükség, akik az evangélium szellemében dolgoznak”

Idén is több ezren vettek részt a Szent István-napi misén, amelyen Stanislaw Gadecki poznani érsek a fogyasztói kapzsiság, a genetikai beavatkozások, az abortusz és az eutanázia ellen emelt szót.

Kedves Emerald