HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Így állt le a...

Így állt le az Echo TV

HIRDETÉS

Major Anita és Margittai Gábor Tiltott kastélyok – A küküllővári Hallerek című, ötven perces ismeretterjesztő filmjét sugározta utoljára vasárnap este az Echo Tv. A végefőcím után egy – általában műsorkitöltőnek szánt – úgynevezett kommentár nélkül következett Orbán Viktor miniszterelnök Zöld-foki szigeteki látogatásáról, majd a tévécsatorna logója után elsötétült a képernyő.

HIRDETÉS

Néhány percnyi sötétség után a kábelszolgáltató egy információs szöveget helyezett el arról, hogy az Echo Tv műsorszolgáltatása a csatorna tulajdonosának döntése alapján 2019. április 1-től megszűnt.

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Így állt le az Echo TV Major Anita és Margittai Gábor Tiltott kastélyok – A küküllővári Hallerek című, ötven perces ismeretterjesztő filmjét sugározta utoljára vasárnap este az Echo Tv. A végefőcím…

Március 18-án jelentették be, hogy az Echo beolvad a Hír Tv-be, de az előbbi székházában folytatódik a munka. Pénteken kezdődött meg a nagy átalakítás, az Echo Tv-től menesztették Mészáros Lőrincnét, egyúttal Répásy Bálint lett az adó vezetője, aki augusztus 1. óta már eleve vezérigazgatóként irányítja a Hír Tv-t. Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes és Mentes Katalin hírigazgató közben megőrzik pozíciójukat.

Gyertyagyújtás a magyarországi hírtelevíziózás emlékére | Magyar Hang

Megemlékezést tartottak a „régi” Hír Tv munkatársai a televízió Szentendrei úti székházánál.

A Hír Tv jelenlegi és korábbi munkatársai vasárnap este gyertyagyújtással emlékeztek a Szentendrei úti székház előtt. Az alkalmazottaknak hétfő reggel 9-től kell meghatározott sorrendben megjelenniük a vezetőség előtt. Vagyis bár a csatorna Hír Tv néven megy tovább, lényegében a megszűnő Echo „megbízhatóbb” munkatársaival töltik fel az állományt. A szerkesztőségben szinte teljes leszámolásra készülnek, úgy tudják, a mintegy kétszáz dolgozóból száznyolcvantól válnak meg rövidesen.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,870lájkolóTetszik
2,409követőKövetés
16,760feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Elhallgatások és hazugságok – Magyar Hang-ajánló

Thuróczy Szabolcs-interjú. Lelepleződik „Tiborc”, a szalagmunkás riporter. Vannak anyák, akik maguk is árulják a drogot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kolozsvár vagy Cluj? – Szeptembertől a magyar helységneveket is kiírja a MÁV

A Magyarországról induló nemzetközi járatokon a MÁV utastájékoztató rendszere magyarul is feltünteti a célállomások neveit, így az utasok nemcsak Cluj Napocára, Novi Sadra vagy éppen Košice-be utazhatnak, hanem Kolozsvárra, Újvidékre és Kassába is.

Pacák és pupák