HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Bayer mégsem ...

Bayer mégsem fizetett ötforintosokban Hadházynak

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Habár korábban Bayer Zsolt még arról számolt be egy írásában, hogy ötforintosokban fogja kifizetni Hadházy Ákosnak egy elvesztett per után a megítélt 300 ezer forintot, most kiderült, ez egyelőre nem történt meg. A publicista ugyanis a Kúriához fordult. Az összegyűjtött aprópénz pedig addig is egy szekrényben áll.

Emlékezetes, a bíróság idén januárban mondta ki másodfokon, hogy Bayer Zsolt megsértette Hadházy Ákos emberi méltóságát, amikor arról értekezett, mit szólna a politikus ahhoz, ha vele kapcsolatban használnák azt a trágár kifejezést – g… – amely az ellenzéki tüntetéseken a miniszterelnökkel kapcsolatban gyakran elhangzik. Közölte is, ez pontosan hogyan szólna a politikus nevével.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Vonalas vörösök a Fideszben vannak – Válasz Bayer Zsoltnak | Magyar Hang

A Bayer által emlegetett „régi elvtársak” a Fideszben vannak, immár többen, mint az utódpártban.

A bíróság szerint a kifejezés jelentős nyilvánosság előtti használata pusztán az érintett megalázását, emberi mivoltának sárba tiprását eredményezi. Semmiféle kritikaként, társadalmilag általánosan elfogadott véleményként értelmezhető jelentése nincs. A döntés szerint így Bayer Zsoltnak 300 ezer forintot kell fizetnie a megsértett ellenzéki képviselőnek, illetve bocsánatot kell tőle kérnie.

A történtek vitákat is kiváltottak, hiszen míg a bíróság szankcionálta Bayer Zsolt megnyilvánulását, ez az ominózus szó nemcsak a kormányellenes demonstrációk szinte folyamatos velejárója, de még egy szimbólum is született belőle, az O1G.

HIRDETÉS

Hadházy Ákos most azt mondta a Magyar Hangnak, hogy hiába beszélt a publicista a pénz kifizetéséről, valójában fellebbezett az ítélet ellen és a Kúriához fordult.

Kedélyes zsidózás Bayer Zsolt műsorában | Magyar Hang

Az Echo tévés eset után „Jakab Péter-félékkel” viccelődtek a kormánypárti rádióban.

Ezt megerősítette megkeresésünkre az érintett is. Bayer Zsolt lapunkkal közölte, hogy ügyvédje felülvizsgálati kérelemmel fordult a Kúriához. Ameddig pedig ott nem születik döntés, addig áll az ügy.

Emlékezetes az is, hogy a publicista a bírósági döntés után bejelentette, hogy ötforintosokban fogja odaadni ezt az összeget Hadházy Ákosnak, elhatározása megvalósításához pedig segítséget kért. Azt mondta, hogy ennyi aprópénzt nem tud előkeríteni, így az emberekhez fordult, hozzátéve, hogy természetesen más címletekben kifizeti nekik. Az akkor még létező Echo TV, illetve az azóta már átkeresztelt Magyar Idők szerkesztőségbe pedig – a Hír TV korábbi tudósítása szerint – érkeztek is az ötforintosok.

HIRDETÉS

Bayer: Ő a mi kis Blankánk, aki még csak 18, de máris egy kretén, barom állat | Magyar Hang

Bayer Zsolt „igazi keresztényként” támadta le a műsorában a középiskolást, aki egyébként káromkodásokkal teli beszédet mondott el a kecskeméti tüntetésen.

Bayer Zsolt most azt mondta a Magyar Hangnak, hogy 5-600 kilogrammnyi ötforintos gyűlt össze. Ha igaz az a számítás, hogy 300 ezer forint az nagyjából 240-250 kilogrammot nyomna, akkor látszik, hogy annak több mint a kétszerese is összejöhetett. A pénz most egy szekrényben áll. Amennyiben a Kúria úgy döntene, hogy Bayer Zsoltnak mégsem kell fizetnie, akkor az összegyűjtött összeget egy alapítvány fogja megkapni. A publicista még nem döntötte el, hogy pontosan melyik, de az biztos, hogy szegény, vagy árva gyerekekkel foglalkozó szervezetet támogatna.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,880lájkolóTetszik
3,603követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Orbán nem akármilyen szélkakas – Magyar Hang-ajánló

Interjú Fekete-Győr Andrással, Mérő Lászlóval, Mészáros Blankával és Sodró Elizával. A vőlegény és a négy árva gyerek. Keresse a friss lapot! Élet van benne!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek