HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Schiffer Andr...

Schiffer András elárulta, mit köszönt meg Morvai Krisztinának

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Köszönet, Morvai Krisztina – ezt a rövid mondatot írta ki hétfőn a Facebookra Schiffer András, nem sokkal azután, hogy a Jobbik listájáról korábban az Európai Parlamentbe kijutott politikus bejelentette a közélettől való visszavonulását. Kommentárt mindehhez nem fűzött, el is indult a találgatás, hogy vajon minek szólhat a köszönetnyilvánítás.

HIRDETÉS

Schiffer András a Magyar Hang megkeresésére tömören el is mondta, hogy mire gondolt. Szavai szerint Morvai Krisztina 2006-os jogvédői tevékenysége, illetve az, ahogyan a szabadkereskedelmi egyezmények ellen egyedüli magyarként kiállt az Európai Parlamentben, elismerést érdemel. – A következetességét akkor is elismeri az ember, ha nem feltétlen ért vele egyet – tette hozzá.

Gyűjtsd a tőkét, döntsd a fát | Magyar Hang

A JEFTA-tól az erdőt: elképesztő természeti károkat okozhat a szabadkereskedelmi egyezmény.

Morvai Krisztina hétfőn reggel írta ki a Facebook-oldalára, hogy a politikától és a nyilvános közéleti szerepvállalástól is búcsúzik. Két hét múlva lesz az Európai Parlament jelenlegi ciklusának utolsó plenáris ülése, röviddel ezt követően a képviselői mandátuma lejár. – Lezárul az életemnek az a szakasza, amely a 2006. október 23-i rendőri brutalitások megtapasztalásától mostanáig tartott – írta, hozzátéve, hogy igyekezett tisztességgel szolgálni a hazáját és mindent beleadott, amire képes volt.

Schiffer András: Kellemetlen ma Magyarországon élni | Magyar Hang

Az LMP volt társelnöke szerint a fideszes Döbrögiktől tényleg van miért helyben félni, az ellenzéki oldalon viszont nem látja azt a csapatot, amellyel érdemben lehet segíteni az országon.

A politikus 2014-ben a Jobbik listájáról került ki Brüsszelbe, de a pártnak sosem volt tagja. Sőt, a 2018-as választások előtt látványosan megromlott a kapcsolat közöttük. A Jobbik nem sokkal a választások után bejelentette, hogy visszahívja európai parlamenti mandátumáról Morvai Krisztinát, mert szerintük intenzív kampányt folytatott ellenük. A politikus akkor azt közölte, hogy ilyen jogi lehetőség nincs, így a mandátuma lejártáig marad a tisztségében.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,781lájkolóTetszik
2,967követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Megvan a Jobbik új vezetése

Jakab Péter elnöki posztja biztosra vehető volt. Az esti órákra az is kiderült, hogy az elnökségbe is az ő emberei kerültek be.