HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ki adta le el...

Ki adta le először az EP-induláshoz szükséges ajánlásokat?

HIRDETÉS

Most kezdődött az EP-választási kampány, de már versenyt futnak egymással a pártok, jelenleg éppen abban folyik a „küzdelem”, hogy kinek jött össze elsőként a májusi EP-választásokon a listaállításhoz szükséges 20 ezer aláírás.

HIRDETÉS

A Jobbik közleménye alapján arról értesülhetett mindenki, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom hétfő reggel, az összes választáson indulni kívánó párt közül elsőként adta le az európai parlamenti választáson való induláshoz szükséges ajánlásokat, vagyis többet, szám szerint 31 000 darabot. A párt egy videót is közzétett a leadásról.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Elsőként adjuk le az EP-választáson való induláshoz szükséges ajánlásokat. Kövesd élőben!

Majd jött a hír a Fidesz-KDNP-től – egészen pontosan a Fidesz közösségi oldalára írták ki –, miszerint ők adták ma le elsőként az induláshoz szükséges számú ajánlást. Az Index kérdésére Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, természetesen nem állnak le, és folytatják az aláírások gyűjtését, amivel az emberek kiállnak Orbán Viktor hétpontos programja mellett, a bevándorlás megállításáért.

A versengésbe aztán beszállt a Momentum is, akik közleményben tudatták, hogy mindenhol folytatják az aláírások gyűjtését annak ellenére, hogy a pártok közül elsőként 36 óra alatt sikerült összeszedniük a szükséges 20 ezer szignót.

A Demokratikus Koalíció részéről Rónai Sándor szóvivő a Magyar Hang kérdésére azt mondta, hogy jól állnak, folytatják a gyűjtést és egy általuk meghatározott időpontban fogják leadni az íveket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,672lájkolóTetszik
2,805követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Felhagyhat a parlamenti balhézással az ellenzék

Rendbontás helyett a kormányképes erőként való megjelenésre helyeznék a hangsúlyt a jövőben az ellenzéki pártok. A független képviselők maradnának a radikális hangnemnél.