Kezdőlap Belföld Azonnali hatá...

Azonnali hatállyal lemondott a Momentum kommunikációs igazgatója

Újabb ember távozik momentumos tisztségéről, ezúttal a kommunikációs igazgató – értesült a Magyar Hang. Naszádos Zsófia – információink szerint – azonnali hatállyal válik meg a posztjától.

HIRDETÉS

A lapunkhoz eljutott hírek szerint a távozás összefüggésben van azzal, hogy a Momentum hivatalosan is összeállt a baloldali pártokkal – az MSZP-vel, a Demokratikus Koalícióval és a Párbeszéddel –, és közösen indítanak polgármesterjelölteket Budapesten.

Naszádos Zsófiával érdemben nem tudtunk beszélni, a Momentum sajtóosztálya ugyanakkor megkeresésünkre azt közölte, hogy a kommunikációs igazgató lemondása nincs összefüggésben a baloldali pártokkal való összefogással. Azt azonban nem árulták el, hogy akkor milyen ok áll a távozás mögött.

A baloldal és a Momentum megállapodott Budapesten a polgármesterjelöltekben | Magyar Hang

Felosztotta egymás között az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és a Momentum a fővárosi kerületeket, vagyis eldöntötték, hogy hol és kit fognak indítani közösen a polgármesteri posztért. Az LMP és a Jobbik ebből kimaradt, de a zöldpárt csatlakozásáról még nem tettek le, van is még olyan kerület, amelyet felajánlanának nekik.

A korábban még az elmúlt 30 év politikai elitjének meghaladására létrejött, azóta viszont a baloldallal összeálló Momentumból nem Naszádos Zsófia az első távozó. Az Azonnali írta meg vasárnap, hogy Szücs Attila, a zuglói Momentum elnöke is lemondott szombaton. Ő is azt közölte a portállal, hogy a döntése nincs összefüggésben az éppen aznap hivatalosan is bejelentett ellenzéki megállapodással.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

25,643lájkolóTetszik
1,792követőKövetés
14,464feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szellemét a tűz nem égeté meg – Magyar Hang-ajánló

Látogatás 2019 roma hősénél és a keleméri bárányfarmon, interjú Ragályi Elemérrel, Böjte Csabával és Versegi Beáta coach-szerzetesnővel. Csütörtöktől itt a friss Magyar Hang!

Kiemelt cikkek

Tejfogak

Amikor gyerek voltam, tehenek bőgtek, földutak kanyarogtak, meg poros téglarakások álltak a város szélein. Azoknak lehetett búcsúzóul viszlátot inteni.

Nagyböjti edzésterv

Ünneprontás