Azonnali hatállyal lemondott a Momentum kommunikációs igazgatója

Azonnali hatállyal lemondott a Momentum kommunikációs igazgatója

Fekete-Győr András a Kossuth téri tüntetésen, füstbombával (Forrás: Fekete-Győr András/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb

ember távozik momentumos tisztségéről, ezúttal a kommunikációs

igazgató – értesült a Magyar Hang. Naszádos Zsófia –

információink szerint – azonnali hatállyal válik meg a

posztjától.

A lapunkhoz eljutott hírek szerint a távozás összefüggésben van azzal, hogy a Momentum hivatalosan is összeállt a baloldali pártokkal – az MSZP-vel, a Demokratikus Koalícióval és a Párbeszéddel –, és közösen indítanak polgármesterjelölteket Budapesten.

Naszádos Zsófiával érdemben nem tudtunk beszélni, a Momentum sajtóosztálya ugyanakkor megkeresésünkre azt közölte, hogy a kommunikációs igazgató lemondása nincs összefüggésben a baloldali pártokkal való összefogással. Azt azonban nem árulták el, hogy akkor milyen ok áll a távozás mögött.

A baloldal és a Momentum megállapodott Budapesten a polgármesterjelöltekben | Magyar Hang

Felosztotta egymás között az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és a Momentum a fővárosi kerületeket, vagyis eldöntötték, hogy hol és kit fognak indítani közösen a polgármesteri posztért. Az LMP és a Jobbik ebből kimaradt, de a zöldpárt csatlakozásáról még nem tettek le, van is még olyan kerület, amelyet felajánlanának nekik.

A korábban még az elmúlt 30 év politikai elitjének meghaladására létrejött, azóta viszont a baloldallal összeálló Momentumból nem Naszádos Zsófia az első távozó. Az Azonnali írta meg vasárnap, hogy Szücs Attila, a zuglói Momentum elnöke is lemondott szombaton. Ő is azt közölte a portállal, hogy a döntése nincs összefüggésben az éppen aznap hivatalosan is bejelentett ellenzéki megállapodással.