HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Idea: 2,5 mil...

Idea: 2,5 millióan támogatják a Fideszt

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A teljes népesség csaknem harmada, míg a biztos szavazók majdnem fele támogatja a Fideszt és a KDNP-t az Idea Intézet legfrissebb kutatása szerint. Az ATV.hu által szemlézett felmérés szerint a kormánypártok – az előző hónaphoz hasonlóan – 31 százalékon állnak a teljes népességet tekintve, ez nagyjából 2,5 millió embert takar. A biztos pártválasztók között némileg erősödtek is, jelenleg 48 százalék támogatja őket.

HIRDETÉS

Az ellenzéki pártok esetében érdemi elmozdulás nem történt. A kutatás szerint a második helyen áll a Jobbik, amely a teljes népesség körében változatlanul 9 százalékon áll. A harmadik és negyedik helyen ugyancsak a korábbi hónaphoz megegyező támogatottsággal az MSZP és a Demokratikus Koalíció található, a szocialisták 7, a DK pedig 6 százalékos tábort tudhat maga mögött. A Momentumot a felnőtt népesség 4 százaléka támogatja, ez körülbelül 300 ezer embert jelent, míg az LMP-re 3 százalék szavazna.

EP-választás: a Publicus szerint fej-fej mellett az MSZP és a Jobbik, Dobrev is befutó | Magyar Hang

A biztos pártválasztók körében 50 százalék fölött áll a Fidesz támogatottsága az Európai Parlamenti választások előtt – derült ki a Publicus Intézet által a Népszava megbízásából készített közvélemény-kutatásból. A felmérés szerint az MSZP és a Jobbik fej-fej mellett állnak, az LMP támogatottsága azonban alaposan bezuhant. A Publicus március 13. és 20.

A biztos pártválasztók között az erősorrend ugyanez. A második helyen a Jobbik 14 százalékkal áll, az MSZP 10, a DK 9, a Momentum 6, az LMP pedig 4 százalékos táborral bír. Az Idea felhívta a figyelmet, hogy ez az a választói kör, amelynek véleménye a legközelebb áll a mindenkori választás végeredményéhez.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,781lájkolóTetszik
2,967követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Megvan a Jobbik új vezetése

Jakab Péter elnöki posztja biztosra vehető volt. Az esti órákra az is kiderült, hogy az elnökségbe is az ő emberei kerültek be.