HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Tizenhétmilli...

Tizenhétmillióból húztak fel egy játszóteret az út két sávja közé a cigánytelepen

HIRDETÉS

Részlet a Magyar Hang hetilap április 12-i számában megjelent riportból.

HIRDETÉS

Jónás Sándorné Viola nagyon siet. A Vásárosnamény peremén (pontosabban inkább a végén) húzódó Kraszna utca egyik oldaláról szalad át papucsban a másik oldalra. Amolyan vásárféle van éppen, egy kombi autó csomagtartójából árulják a ruhákat, szinte az összes környékbeli asszony itt válogat. A nagy sietségben Viola észre sem veszi, hogy homok kerül a papucsába, mert keresztül kell haladnia egy játszótéren is. A „játszótér” kifejezés persze pontosításra szorul, mert arról van szó, hogy európai uniós forrásból, mintegy 17 millió forintból elhelyeztek Vásárosnamény utolsó utcájának két sávja közé tucatnyi játékot. Hintát, homokozót, csúszdát. Szépen, sorban állnak egymás után, vonalba rendezve.

– Nyugodtan írjátok meg, hogy tüntessék el innen ezt az egészet. Csak verekednek miatta a pulyák!

Vásárosnamény modern, új játszótérrel erősíti tovább családbarát jellegét

BeregiHirek – A Beregből, a Beregért, a Bereg szívéből! További cikkek és érdekességek: www.beregihirek.hu E-mail: [email protected] Tel.: 06-30-279-6565

(…)

– Iderakták ezt a cigányoknak, a pénz meg ment a zsebbe – foglalja össze, majd a kombi autónál vásároló asszonyok közül próbál még nyilatkozókat keríteni.

(…)

A játszótér „A 2. szegregátum fejlesztése Vásárosnaményban” név alatt futó, összesen 283 milliós TOP-os projekt keretében valósult meg.

(…)

Milyen gondok vannak még a játszótérrel, hogy élnek a helyi cigányok? És miként reagált a település polgármestere? Kiderül a teljes riportból. Keresse a Magyar Hang április 12-én megjelent 2019/15. számában!

Szeretne hasonló sztorikat olvasni? Álljon mellénk, legyen vásárlónk, vagy előfizetőnk!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/15. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Tompos Ádám
Tompos Ádám
„Az igazság odaát, a valóság odakint van”

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

26,469lájkolóTetszik
2,030követőKövetés
15,309feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Vadászidény – Magyar Hang-ajánló

EP-választási körkérdés, Szalai Kriszta-interjú, törökszentmiklósi riport, igazolták a kettős élelmiszer-minőséget, a Strache-ügy hatása – itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A fideszesek mind ott voltak

A Fidesz a választás tisztességét megkérdőjelező erőforrás-fölényét a végletekig kihasználva, izzadságos erőlködéssel vitte el szavazni a híveit.