HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Még ha egy rö...

Még ha egy röpke időre is, de utcára került a HVG plakátja

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Úgy tűnik, nem fogy ki az ötletekből a független magyar média, bármilyen eszközökkel is akarja elhallgattatni őket az Orbán-kormány. Legutóbb a közéleti hetilapok között piacvezető HVG került a kormánypártok célkeresztjébe, és úgy döntött a hatalom, soha többet nem kerülhetnek ki a lap plakátjai a Mahir hirdetőoszlopaira.

HIRDETÉS

A korábbi Simicska-cég egyszer sem mert ilyen lépést megtenni, így a HVG 1979-es megszületését követően minden héten kiplakátolhatta a másnap megjelenő címlapját.

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

Megmozdulással tiltakozik a HVG a lap plakátjainak eltüntetése ellen a Széll Kálmán téren

Nos, ennek vetett véget a kormányközeli Mahir, amely közölte, mivel nem tud maradéktalanul eleget tenni a szerződésben vállalt kötelezettségeinek, nem képes garantálni a teljes darabszám megjelenítését, ezért a szerződés értelmében nem lesz jogosult hirdetési díjra, ez pedig nem szolgálja a cég érdekeit, így azonnali hatállyal felmondta a szerződést, így a heti, a NER-feleségeket bemutató címlapjuk már nem kerülhetett ki a cég hirdetőoszlopaira.

A HVG a Széll Kálmán térre meghirdetett akciója során mintegy 100 már legyártott plakátot mutatott be a főváros éppen arra járó lakói számára. Jakus Ibolya felelős szerkesztő szerint ugyan a hatalom nem szerezhetett tudomást arról, hogy Rogán Cecíliával a címlapon jelenik meg a lap, ám a kormány vélhetően pontosan tudta, hogy a NER-feleségek közpénzmilliárdokból támogatott üzleteiről ír a lap.

HIRDETÉS

A Mahir azonnali hatállyal eltünteti hirdetőoszlopairól a HVG-címlapokat | Magyar Hang

Egyoldalúan és azonnali hatállyal felmondta a HVG-vel kötött szerződését a Mahir. Az újság címlapjai 1979 óta minden héten kikerültek az utcákra.

Mint a lapvezető elmondta, egyértelműen politikai döntés született, amely egyértelműen a magyar sajtószabadság elleni támadás, és ilyet az elmúlt 40 esztendőben senki sem mert meghozni.
Kivéve a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerülő Mahir.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,541lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem én voltam…

Tudtommal nem folyik az ereimben kipcsak vér, de ha igen, akkor lehet még besenyő, jász, tót, rác, oláh, sokác, bunyevác, török, cigány, zsidó, orosz, német is. Ettől magyar a magyar.