HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Lehúzza a rol...

Lehúzza a rolót Bokros Lajos pártja, a MoMa

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Március 15-én megtartotta utolsó közgyűlését a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa), a tagok pedig megszavazták, hogy a párt fejezze be működését. Bokros Lajos szervezete úgy látja, a mai magyar ellenzék túlnyomó többsége legjobb esetben csak fügefalevélként szolgál az „önkényuralom demokratikus látszatának fenntartásához, legrosszabb esetben pedig annak cinkosa, támasza, haszonleső kiszolgálója.” A közlemény szerint a romlott, korrupt önkényuralom fenntartásához nem kívánnak asszisztálni. A pártnál úgy látják, nem az ő értékeik szorultak a politikai erőtér szélére.

HIRDETÉS

Azt is írta a közleményében a MoMa: „nem látjuk értelmét annak, hogy díszletként szolgáljunk ahhoz az erőtlen ellenzéki tevékenységhez, ami az önkényuralom szorításában jobbára az éhezők viadalává silányult.” Ennek kapcsán Tóth Csaba politológus, a Rebublicon elemzője Facebook-oldalán kommentálta a MoMa búcsúközleményét: mint írta, az éhezők viadalában valójában a győztesek megdöntötték az ottani önkényuralmat, így az analógia sántít. „Klasszikusokat csak pontosan. Vegyétek majd meg az új könyvünket, hogy jobban idézzetek fantasyt és science fictiont” – üzente Bokros Lajoséknak a Republikon elemzője.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,294lájkolóTetszik
3,041követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Tisztelet Hodász Andrásnak

Merészelte az igazi krisztusi tanítást hangosan kimondani – a felheccelt „fehér, keresztény, heteró” népeknek. Nem is bocsátották meg neki.