HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Jó üzlet a ka...

Jó üzlet a kamupárt – a Fidesznek is

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A rabló-, vagy más néven kamupártoknak köszönhette 2014-ben a Fidesz a kétharmadot – hangzik el a Partizán csatorna által Rablópártok címmel forgatott tényfeltáró dokumentumfilmben. A filmről – amelyet tegnap este mutattak be a Bálint Házban – 444.hu közölt cikket.

HIRDETÉS

Eszerint egy családi vállalkozás működteti a rendszert, amelynek egyik pártja, a megtévesztő SMS (Seres Mária Szövetségesei) nevet viselő alakulat egyik jelöltje, Mészáros Norbert 316 szavazatot vitt el a 2014-es országgyűlési választásokon a budapesti 15-ös választókerületben, ahol Kunhalmi Ágnes 20 592 voksot kapott, miközben fideszes ellenfele alig 56 szavazat különbséggel vitte el a mandátumot. A film szerint a párt azon több tucat kamupárt egyike volt, amely azért jöhetett létre, mert a választásokon több százmillió forint támogatást rakhattak zsebre.

A film főszereplője Seres Mária és férje, Stekkler Ottó. A házaspár női tagja arról ismert, hogy 2009-ben 605885 aláírást gyűjtött annak érdekében, hogy szüntessék meg az országgyűlési képviselők számla nélküli költségtérítésének lehetőségét. Ennek az azóta is elérhetetlen mennyiségű aláírásnak, illetve az ahhoz kapcsolódó adatbázisnak jelentős szerepe volt a pár politikai pályafutásának elindításában.

Stekkler Ottó által többek között a “zsidókérdés” megoldására a kilencvenes években létrehozott, megtévesztő nevű Magyarországi Zöld Párt programjának jelmondata Magyar nőbe, magyar magot volt. Ennek a pártnak a jelöltje volt Polgár Tamás Tomcat is, aki által összegyűjtött 1165 aláírásból 1152 hamisnak bizonyult.

HIRDETÉS

A házaspár nagy pillanata a 2014-es országgyűlési választásokon jött el, amikor tucatszám jelentek meg a kamupártokban a félrevezetett emberek és szélhámosok. A film bemutatja, hogy milyen könnyen manipulálható és torpedózható meg a magyarországi demokrácia.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,771lájkolóTetszik
2,960követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek