HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kétfarkúak a ...

Kétfarkúak a köztévében: Legyen az unió nyelve a magyar

HIRDETÉS

A cél, hogy 2034-ig a Kétfarkú Kutya Párt nyerje az összes európai ország összes választását – erről beszélt a köztévében kapott öt percben Victora Zsolt, a párt alelnöke. Az EP-lista negyedik helyén szereplő politikus hozzátette, három pillérre épül a mostani választási programjuk. Bevezetnék a sziesztát déltől háromig, bár „forró vitákra” számít, hogy esetleg négyig vagy ötig tartson.

HIRDETÉS

Továbbá küzdenek azért, hogy vezessék be az összes európai ország minden munkaszüneti napját minden egyes államban. „Tartsuk meg egymás ünnepét, tiszteljük egymást” – javasolta Victora Zsolt, aki szerint így negyven-ötven napot kellene dolgozni aktívan.

Ragaszkodnának a több mindenhez és a kevesebb semmihez, valamint hivatalos uniós nyelvnek akarják megtenni a magyart. Az EU-ban bevezetnék a forintot is, és Európát is átneveznék Magyarpára, esetleg Forintpára.

Emlékezetes volt a Kétfarkú Kutya Párt tavalyi köztévés jelenése is. Akkor a választási kampányban egy csirkejelmezes férfit küldtek be, Tichy-Rács Józsefnek pedig minden kérdésre az volt a válasza, hogy kotkodács.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,527lájkolóTetszik
2,558követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Egyre kevesebb a fiatal a nyugdíjpénztárakban

35 éves korig a fiatalok egy részében fel sem merül, hogy mi lesz nyugdíjas korukban, vagy arra számítanak, hogy majd az állami nyugdíjból megélnek.