HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Visszahívja V...

Visszahívja Volner János élettársát a Nemzeti Választási Bizottságból a Mi Hazánk

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Mi Hazánk Mozgalom programjának alapvető része a mentelmi jog eltörlése, ezért nem marad következmények nélkül az, hogy a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) mozgalmunk által megbízott tagja nem támogatta a köztörvényes bűncselekménnyel vádolt Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztését – írta lapunkhoz is eljuttatott rövid közleményében hétfő kora este a politikai alakulat.

Ehhez még annyit tettek hozzá: „Választási szakértőnk jogászként, kizárólag jogi szempontokat figyelembe véve hozta meg döntését, amelyről senkivel nem egyeztetett a pártból. Ezért visszahívjuk őt a Nemzeti Választási Bizottságból és új tagot delegálunk a helyére. Egyben felszólítjuk a Fideszt, hogy törölje el a mentelmi jog intézményét!”

Van pénze óriásplakátokra a Mi Hazánknak | Magyar Hang

A párt még nincs egy éves, de már összejött annyi adomány, hogy fedezni tudjanak egy országos plakátkampányt.

A közleményt megelőzően lapunk arról érdeklődött a Mi Hazánknál, hogy az ominózus esetnek lesz-e következménye. A párt egyébként Volner János élettársát, Csáki Mariannát delegálta az NVB-be.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,732lájkolóTetszik
3,479követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek