HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Visszahívja V...

Visszahívja Volner János élettársát a Nemzeti Választási Bizottságból a Mi Hazánk

HIRDETÉS

A Mi Hazánk Mozgalom programjának alapvető része a mentelmi jog eltörlése, ezért nem marad következmények nélkül az, hogy a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) mozgalmunk által megbízott tagja nem támogatta a köztörvényes bűncselekménnyel vádolt Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztését – írta lapunkhoz is eljuttatott rövid közleményében hétfő kora este a politikai alakulat.

HIRDETÉS

Ehhez még annyit tettek hozzá: „Választási szakértőnk jogászként, kizárólag jogi szempontokat figyelembe véve hozta meg döntését, amelyről senkivel nem egyeztetett a pártból. Ezért visszahívjuk őt a Nemzeti Választási Bizottságból és új tagot delegálunk a helyére. Egyben felszólítjuk a Fideszt, hogy törölje el a mentelmi jog intézményét!”

Van pénze óriásplakátokra a Mi Hazánknak | Magyar Hang

A párt még nincs egy éves, de már összejött annyi adomány, hogy fedezni tudjanak egy országos plakátkampányt.

A közleményt megelőzően lapunk arról érdeklődött a Mi Hazánknál, hogy az ominózus esetnek lesz-e következménye. A párt egyébként Volner János élettársát, Csáki Mariannát delegálta az NVB-be.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,413lájkolóTetszik
2,285követőKövetés
16,202feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ugrás a mély vízbe – Magyar Hang-ajánló

Interjú György Péterrel, Ungváry Krisztiánnal, Rékasi Károllyal és Zsigmonddal, valamint a Fridays for Future hazai szervezőivel. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Márton Anna: a hetedik te magad légy…

A sportág élő legendája állt a magyar érem útjába a budapesti vívó-világbajnokság hatodik napján.

Drájvit