HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A Facebook le...

A Facebook letiltotta a Mediaworks hirdetéseit

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A kiadó a Magyar Távirati Irodához is eljuttatott közleményben tudatta olvasóival, hogy a Facebook letiltotta a Mediaworks Hungary Zrt. által kiadott lapok és hírportálok hirdetési fiókjait. A közéleti lapok mellett a számos megyei és városi kiadvány, a Nemzeti Sport, a Mindmegette.hu és a Likebalaton.hu oldalak hirdetései nem jelenhetnek meg a jövőben a közösségi oldalon.

HIRDETÉS

A Mediaworks bár megkereste a Facebook vezetőségét, de nem kaptak konkrét választ a döntés okát illetően. A kiadó vezetősége szerint „az elmúlt hetekben a Facebook terveiről érkezett hírek alapján nyilvánvaló, hogy az amerikai cég döntésének politikai, ideológiai okai vannak.”

A Mediaworks arra biztatta közleményében olvasóikat, hogy a jövőben ne a Facebookon, hanem kizárólag az eredeti internetes címeken keressék tartalmaikat.

Ki védi meg az európai szavazót? | Magyar Hang

Mint megírtuk, érzékelve az uniós szervek nyomását – és persze látva a közfelháborodást, ami különösen a Cambridge Analytica-botránnyal erősödött fel –, a Facebook végül idén januárban bejelentette, hogy szigorítani fogják a politikai hirdetésekre vonatkozó szabályokat. Ennek értelmében a politikai ügyekhez kapcsolódó hirdetéseket engedélyeztetni kell, és feltüntetik azt is, ki fizetett ezért. A szigor alól mentesülnek a „fehér listára” felkerült médiatermék. Ám mint a Hvg.hu megtudta, a cég arra nem látott lehetőséget, hogy Magyarországra is alkalmazza a megbízható médiatermékeket tartalmazó felsorolást, mert túl nagy veszélyét látja a visszaéléseknek. Magyarázatul pedig csak annyit mondtak, hogy Kesma.

HIRDETÉS

A Facebook május 6-án tiltotta le a 48 ezer követővel rendelkező Zsúrpubi Facebook-oldalát, az Alfahírét pedig már hónapokkal ezelőtt.

Ki a Facebook gazdája? | Magyar Hang
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,717lájkolóTetszik
2,952követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Orbán Viktor a sajtóját ugratja

Meglepő volt, milyen könnyen esett ki a végrehajtó hatalmi szerepéből, amikor a Fidesz pártelnökének címzett kérdést kapott.