HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Vidéki városo...

Vidéki városokba is vinne páncélosokat a TEK

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Vidéki nagyvárosokba telepítik azokat a páncélos bevetési járműveket, amelyek vásárlását most tervezi a Terrorelhárítási Központ (TEK) – derül ki a szervezet kommunikációs vezetőjének Világgazdaságnak adott nyilatkozatából. Ezeket a típusú járműveket a fővárosban már használja a TEK. A lap azt írja róluk, hogy akár egy első emeleti helyiségbe is be lehet velük jutni.

A páncélosok beszerzésére abból az ötmilliárd forintból juthat, amellyel a héten emelte meg a kormány a TEK költségvetését. Tervezik továbbá a tíz éve létrehozott egység elhasználódott eszközeinek cseréjét is. Az állomány által használt eszközök egy részének ugyanis lejár a garanciája. Így például speciális védőfelszereléseket, golyóálló mellényeket, fegyvereket is vásárolnak. Ezen kívül az éjjellátó képességeket is fejlesztenék.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,554lájkolóTetszik
3,763követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek