HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Vidéki városo...

Vidéki városokba is vinne páncélosokat a TEK

HIRDETÉS

Vidéki nagyvárosokba telepítik azokat a páncélos bevetési járműveket, amelyek vásárlását most tervezi a Terrorelhárítási Központ (TEK) – derül ki a szervezet kommunikációs vezetőjének Világgazdaságnak adott nyilatkozatából. Ezeket a típusú járműveket a fővárosban már használja a TEK. A lap azt írja róluk, hogy akár egy első emeleti helyiségbe is be lehet velük jutni.

HIRDETÉS

A páncélosok beszerzésére abból az ötmilliárd forintból juthat, amellyel a héten emelte meg a kormány a TEK költségvetését. Tervezik továbbá a tíz éve létrehozott egység elhasználódott eszközeinek cseréjét is. Az állomány által használt eszközök egy részének ugyanis lejár a garanciája. Így például speciális védőfelszereléseket, golyóálló mellényeket, fegyvereket is vásárolnak. Ezen kívül az éjjellátó képességeket is fejlesztenék.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,934lájkolóTetszik
2,830követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek