HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ellenzéki elő...

Ellenzéki előválasztás: Magyar György vezeti a voksolást bonyolító bizottságot

HIRDETÉS

Megalakult a fővárosi ellenzéki előválasztás második fordulójának lebonyolítására egy civil választási bizottság – értesült a Magyar Hang. A vezetője pedig nem más lesz, mint – a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz köthető – Magyar György.

HIRDETÉS

Magyar György ügyvéd, de egyáltalán nem áll tőle távol a politika. A tavalyi országgyűlési választásokon az MSZP-Párbeszéd színeiben indult egyéni képviselőjelöltként, de kikapott a fideszes ellenfelétől. Onnan is ismert, hogy Simicska Lajos vezetése idején a Mahir Cityposter Kft. jogi képviselőjeként dolgozott.

Magyar György megkeresésünkre megerősítette információnkat, de többet egyelőre nem kívánt mondani. Lapunk úgy tudja, hogy az ellenzéki pártok között konszenzus volt a személyében. A bizottság tagjai egyébként a pártok delegáltjai mellett több civil szervezet képviselői is, úgy mint az előválasztás megszervezése kapcsán már korábban felmerült aHang, vagy éppen a Számoljunk Együtt! elnevezésű mozgalom.

Puzsérék felfüggesztik az előválasztásról szóló tárgyalásokat | Magyar Hang

Egyelőre nem folytatja az előválasztás nyárra tervezett második fordulójáról szóló tárgyalásokat Puzsér Róbert és csapata – értesült a Magyar Hang. Lapunk birtokába került az a levél, amelyben Zaránd Péter, a publicista kampányfőnöke ezt közli Karácsony Gergellyel, sőt, még ultimátumot is ad.

Az előválasztás második fordulójáról már hónapok óta zajlik a vita, ráadásul jelenleg erősen kérdéses, hogy valóban megvalósul-e a baloldal által támogatott Karácsony Gergely, illetve a Jobbik és az LMP által favorizált Puzsér Róbert párharca. A szocialisták ugyanis kitartanak amellett, hogy szükség van az újabb fordulóra, Puzsér Róbert stábja ugyanakkor feltételt szabott. Csak abban az esetben nyitottak erre, ha a budapesti kerületekben nemcsak baloldali politikusok indulnának a polgármesteri posztékért, hanem egy új megállapodás keretében a Jobbik és az LMP is kapna érdemi helyeket.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,702lájkolóTetszik
2,808követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Nincs két Fidesz – Magyar Hang-ajánló

Tarlós István-, Péterffy Attila- és Kaláka-interjú, riport az ország egyik legszegényebb településéről. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek