HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Szebb jövő, s...

Szebb jövő, sötét jövő – Mi történik Törökszentmiklóson valójában?

HIRDETÉS

Részletek a Magyar Hang május 24-i (2019/21.) számában, pénteken megjelenő riportból!

HIRDETÉS

A kormánymédia kedvenc szélsőjobboldali pártja azért szervezte Törökszentmiklósra „cigányterror-ellenes” erődemonstrációját, mert a minap egy kábítószer hatása alatt álló roma a helyi lottózóban alaposan megvert két ott tartózkodó vásárlót.

(…)

Pár órával korábban és pár méterre innen az utcán ácsorgó és a megmozdulás miatt boltjukat kényszerűen zárva tartó árusokat kérdeztem az esetről és a város hétköznapjairól. Névtelenséget kér mindkét nyilatkozó, akik szerint fel van fújva ez az egész.

– A tüntetés vagy a lottózóbeli verés? – kérdem.
– Mindkettő – feleli egy férfi, aki csak napszemüvege alól kinézve somolyog, amikor arról kérdezem, mi igaz abból, hogy a szóban forgó elkövető és családja klánként terrorizálja Törökszentmiklóst. Toroczkai ugyanis erről beszélt.

HIRDETÉS
Toroczkai a jogvédőknek is Szibériát ígért | Magyar Hang

– Kamu. Ez egy csóresz család, nem is cigányok ezek, talán félcigánynak lehetne őket nevezni. Van vagy három gyerekük, szerintem sitten sem volt. Ide járt hozzánk, udvarias volt mindig, csak hát a kábítószer ezt váltotta ki belőle.

– A rendőrök sem mernek odamenni – ezt már az eladónő közli, aki úgy megnyomja a sem szót, hogy azzal mindjárt meg is indokolja, helyiként miért tud ő is úgy beszélni az itteni romák ügyes-bajos dolgairól, hogy csak hallott róluk. Hogy sokuk „nappal alszik, éjszaka pedig lopni megy”. Hogy a „saját fajtájukat meglopják”.

(…)

A teljes riportot keresse a Magyar Hang május 24-én megjelenő 2019/21. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/21. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Tompos Ádám
Tompos Ádám
„Az igazság odaát, a valóság odakint van”

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,937lájkolóTetszik
2,832követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek