HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A Jobbikot is...

A Jobbikot is közelebb érzik a választók az unióhoz, mint a Fideszt

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A pártok közül a Fidesz viszonyát érezzük a legrosszabbnak az Európai Unióhoz – derült ki a Závecz Research kutatásából, amit a 24.hu felkérésére készített. Egytől ötig terjedő skálán lehetett értékelni, mennyire EU-párti egy szervezet, a Fidesz pedig mindössze 2,8 pontot ért el. Ennél még a Jobbik is többet szerzett a maga 2,9-ével. Az MSZP átlageredménye 3,5, a DK-é 3,4, a Momentumé 3,2, az LMP-é pedig 3,1 pont.

Ha százalékra lebontva nézzük, a Fidesznél 16 százalék adott elégtelent, 23 kettest, 30 hármast, 13 négyest és csak 10 jelest. Az MSZP-re a Závecz felmérése szerint 19 százalék ötöst, 27 négyest, 24 hármast, 10 kettest és csak 7 egyest.

A reprezentatív mintán végzett közvélemény-kutatás megkérdezettjei értékelhették európai parlamenti képviselők munkáját is. Tőkés László itt 3,3 pontot szerzett, míg a jobbikos Kovács Béla csak 2,4-et. A többiek a kettő között helyezkedtek el. A Fidesz-szavazók körében Szájer József 3,8, míg mondjuk Morvai Krisztina 3,4 pontot kapott. Az ellenzéki szavazók Jávor Benedek és Ujhelyi István munkáját értékelték a leginkább.

A politikusok közül Deutsch Tamás bizonyult a legismertebbnek, csak 20,21 százalék vallotta, hogy nincs vele kapcsolatban képben. Járóka Lívia esetében ez az arány 67,39 százalékos, míg Gál Kingánál 61,29, Szanyi Tibornál 37,23, Balczó Zoltánnál pedig 64,52.  

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,564lájkolóTetszik
3,458követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Mostoha

Valótlanul állítottuk, hogy családunkban minden rendben van. A valóság ezzel szemben az, hogy semmi sem volt rendben.