HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A Jobbikot is...

A Jobbikot is közelebb érzik a választók az unióhoz, mint a Fideszt

HIRDETÉS

A pártok közül a Fidesz viszonyát érezzük a legrosszabbnak az Európai Unióhoz – derült ki a Závecz Research kutatásából, amit a 24.hu felkérésére készített. Egytől ötig terjedő skálán lehetett értékelni, mennyire EU-párti egy szervezet, a Fidesz pedig mindössze 2,8 pontot ért el. Ennél még a Jobbik is többet szerzett a maga 2,9-ével. Az MSZP átlageredménye 3,5, a DK-é 3,4, a Momentumé 3,2, az LMP-é pedig 3,1 pont.

HIRDETÉS

Ha százalékra lebontva nézzük, a Fidesznél 16 százalék adott elégtelent, 23 kettest, 30 hármast, 13 négyest és csak 10 jelest. Az MSZP-re a Závecz felmérése szerint 19 százalék ötöst, 27 négyest, 24 hármast, 10 kettest és csak 7 egyest.

A reprezentatív mintán végzett közvélemény-kutatás megkérdezettjei értékelhették európai parlamenti képviselők munkáját is. Tőkés László itt 3,3 pontot szerzett, míg a jobbikos Kovács Béla csak 2,4-et. A többiek a kettő között helyezkedtek el. A Fidesz-szavazók körében Szájer József 3,8, míg mondjuk Morvai Krisztina 3,4 pontot kapott. Az ellenzéki szavazók Jávor Benedek és Ujhelyi István munkáját értékelték a leginkább.

A politikusok közül Deutsch Tamás bizonyult a legismertebbnek, csak 20,21 százalék vallotta, hogy nincs vele kapcsolatban képben. Járóka Lívia esetében ez az arány 67,39 százalékos, míg Gál Kingánál 61,29, Szanyi Tibornál 37,23, Balczó Zoltánnál pedig 64,52.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,889lájkolóTetszik
2,412követőKövetés
16,779feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Orbán hamis mítoszt épít – Magyar Hang-ajánló

Németh Miklós- és Gémesi György-interjú; megszólal a „kutyagyilkos bisztró” pultosa; gyerekkönyvmelléklet; vajteszt. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Döntetlen Litvániában, a továbbjutás a Fradi kezében

Meglehetősen unalmas találkozón ezúttal gól nélküli döntetlent ért el a Ferencváros az Európa-liga csoportkörbe jutásért játszott selejtező első meccsén a litván Suduva ellen. Visszavágó egy hét múlva a Groupama Arénában.