HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Döbbenetes er...

Döbbenetes eredmények a fővárosból

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A hivatalos adatokat csak este 11 után közlik, de sok szavazóhelyen már 20 óra körül végeztek a számolással. Nem meglepő, hogy a Fidesz mindenhol toronymagasan vezet, ám információink szerint – több körzet eredményét összesítve – a DK a vártnál is több szavazatot kapott. Ezen információk alapján fölényesen verik a szocialistákat. A Momentum befutónak tűnik, van olyan körzet, ahol magabiztosan veri az MSZP-t. A Jobbik eredményei – a párt pozíciójához képest – nagyon gyengék, ahogy az LMP is kevés voksot tudhat magáénak.

Ezekben a budapesti körzetekben a Fidesznek nincs meg az ötven százaléka.

Percről percre közvetítésünket itt olvashatja!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,640lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek