HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Döbbenetes er...

Döbbenetes eredmények a fővárosból

HIRDETÉS

A hivatalos adatokat csak este 11 után közlik, de sok szavazóhelyen már 20 óra körül végeztek a számolással. Nem meglepő, hogy a Fidesz mindenhol toronymagasan vezet, ám információink szerint – több körzet eredményét összesítve – a DK a vártnál is több szavazatot kapott. Ezen információk alapján fölényesen verik a szocialistákat. A Momentum befutónak tűnik, van olyan körzet, ahol magabiztosan veri az MSZP-t. A Jobbik eredményei – a párt pozíciójához képest – nagyon gyengék, ahogy az LMP is kevés voksot tudhat magáénak.

HIRDETÉS

Ezekben a budapesti körzetekben a Fidesznek nincs meg az ötven százaléka.

Percről percre közvetítésünket itt olvashatja!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,763lájkolóTetszik
2,383követőKövetés
16,707feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Elhallgatások és hazugságok – Magyar Hang-ajánló

Thuróczy Szabolcs-interjú. Lelepleződik „Tiborc”, a szalagmunkás riporter. Vannak anyák, akik maguk is árulják a drogot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Élet a Fidesz után – Ki szabadítja ki a jobboldalt?

Orbánék újkádárista politikát visznek. Veszik a szimpátiát, a szavazatot. Nem beszélnek őszintén a nemzet égető, nagy gondjairól, állapotáról.

Tiborcz István, a jótékony