HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Jávor: Ezt az...

Jávor: Ezt azért nem nagyon láttuk jönni

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Ezt azért nem nagyon láttuk jönni – mondta Jávor Benedek az MSZP és a Párbeszéd eredményváróján, miután szinte biztosan kijelenthető, hogy nem folytathatja a munkáját európai parlamenti képviselőként. A politikus arra hivatkozott, hogy az előzetes felmérések még nagyon mást mutattak, azt pedig nem tudja, hogy mi történhetett a szavazófülkében. Annak kapcsán, hogy jó ötlet volt-e a Párbeszédnek közösen indulni az MSZP-vel, azt mondta, hogy „utólag mindig könnyű okosnak lenni”.

HIRDETÉS

Jávor Benedek arra nem tudott választ adni, hogy a két párt együttműködésnek folytatódnia kell-e. Szerinte egy ilyen eredmény után érdemes elgondolkozni, hogy a stratégia mennyire volt sikeres, de nem gondolja, hogy direktben a közös munka lett volna az oka a kétségtelenül súlyos vereségnek. A politikus arra sem válaszolt, hogy az MSZP és a Párbeszéd vezetésének le kell-e mondania, ezt ugyanis az érintetteknek kell eldönteniük.

Állandó hírfolyamunkat ITT olvashatja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,782lájkolóTetszik
2,965követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Visszahívja a Jobbik a Duna-parti cipőkbe beleköpő Kulcsár Gergelyt

Jakab Péter lapunknak azt mondta, hogy aki érdemes, az előre juthat, de aki nem érdemes arra, hogy a közösség tagja legyen, annak nincs helye a Jobbikban.