HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Összeomlás: l...

Összeomlás: lemond az LMP vezetősége

HIRDETÉS

A vártnál sokkal rosszabb vasárnapi EP-szereplés miatt lemondott az LMP teljes elnöksége, vagyis a két társelnök, Demeter Márta és Keresztes László–Lóránt, illetve Kanász-Nagy Máté titkár, és Hajdú Mária, Józsa László, Kendernay János, Kis-Szeniczey Kálmán, Pálvölgyi Miklós és Turcsán Szabolcs, jelentették be az Index tudósítása szerint párt eredményváróján összehívott sajtótájékoztatón, amit egy rövid elnökségi gyűlés előzött meg.

HIRDETÉS

Az elnökség ezzel is segíteni akarja – mint elhangzott – a megújulást.

Itthon is elkezdődött az EP-választás – percről percre | Magyar Hang

Vágó Gábor, a párt EP-jelöltje köszönetet mondott támogatóiknak, megerősítve, hogy nem lesz magyar zöldpárti képviselő az EP-ben.

Ungár Péter LMP-s képviselő korábban a HVG-nek azt mondta, rászolgáltak a vereségre.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,974lájkolóTetszik
2,422követőKövetés
16,838feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Orbán hamis mítoszt épít – Magyar Hang-ajánló

Németh Miklós- és Gémesi György-interjú; megszólal a „kutyagyilkos bisztró” pultosa; gyerekkönyvmelléklet; vajteszt. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Savazz rá

A politikai szimpátia már nem értékrendfüggő, hanem rajongásfaktor. A szívem a pártért dobog. A párt az élet. A párt a család. Nincs igazság.

A vizsga