HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Pulai András:...

Pulai András: Valószínűleg nem fogja magát túlnyerni a Fidesz

HIRDETÉS

Nem meglepő, hogy magas a részvételi hajlandóság a Magyar Hang által megkérdezett elemző szerint. Ebből azonban nem következik, hogy túlnyeri magát a Fidesz, sőt az a valószínűbb, hogy nem – hívta a figyelmet Pulai András, a Publicus ügyvezető igazgatója. Ezt arra alapozza, hogy a balos és jobbos körzetekben is magas a részvételi arány, az idő előrehaladása pedig jellemzően a baloldalnak segít, ugyanis ott szokott erősebben növekedni a részvételi hajlandóság. Az elemző szerint ez az jelentheti, hogy az LMP-nek kevesebb az esélye a bejutásra, a Momentum pedig a határon billeghet majd.

Itthon is elkezdődött az EP-választás – percről percre | Magyar Hang
HIRDETÉS

Pulai András emlékeztetett arra, hogy a Publicus legutóbbi felmérésében a megkérdezettek 46 százalékra ígérte a biztosra a részvételét. A magas részvételi hajlandóságnak azonban alighanem oka az is, hogy hazai és uniós szinten is van tétje a választásnak. Ugyanakkor hogy melyik pártnak sikerült legjobban a mozgósítás, arról nehéz következtetéseket levonni. A jelek arra mutatnak, hogy a Fidesznek sikerült, az MSZP–Párbeszéd, a DK és a Jobbik esetében viszont ezt megmondani több okból sem lehet: közel azonos támogatottságra mérték őket, a baloldali pártok között pedig a területi mintázatok között nincs nagy különbség.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,400lájkolóTetszik
2,284követőKövetés
16,193feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Ugrás a mély vízbe – Magyar Hang-ajánló

Interjú György Péterrel, Ungváry Krisztiánnal, Rékasi Károllyal és Zsigmonddal, valamint a Fridays for Future hazai szervezőivel. Itt a friss Magyar Hang!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek