HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Salgótarjánba...

Salgótarjánban is lesz összefogás

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Az Azonnali cikke szerint a szocialista Fekete Zsolt a Salgótarján, Szeretem! Egyesület színeiben, az ellenzék teljes támogatásával indul el a polgármesteri posztért. A DK, a Párbeszéd, a Jobbik, a Momentum, az LMP, az Európai Baloldal és a Tarjáni Városlakó Egyesület is a Salgótarján, Szeretem! Egyesület színeiben indul az önkormányzati választáson, de közös kompenzációs listát is állítanak.

HIRDETÉS

Feketét Márky-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester Mindenki Magyarországa Mozgalma is támogatja.

Az Azonnali írásából kiderül: Salgótarjánban a Fidesznek csak 47,2 százalékot sikerült elérnie, a DK 21,14 százalékot kapott, az MSZP országos átlagához képest pedig kétszer annyit: 12,7 százalékot. A Momentum csupán 6 százalékot ért el, a Jobbiknak 5,2 százalék, míg az LMP-nek 1,4 százalék jött össze.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,270lájkolóTetszik
3,038követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Kövér: a liberálisok ismérve a másság elviselésének képessége

Emlékek a Fidesz „diplomás kommunista" korszakából: a nép-nemzeti ideológia ártalmas, a liberalizmus jó.