HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kerpel-Froniu...

Kerpel-Fronius Gábort jelöli a Momentum főpolgármesternek

HIRDETÉS

A publikum számára eddig viszonylag ismeretlen momentumos politikus indulhat Budapesten a főpolgármesteri címért – közölte nem rég az Azonnali.hu. A Magyar Hang azt megtudta, kiről van szó. A jelölt neve: Kerpel-Fronius Gábor.

HIRDETÉS

Az Azonnali tehát nem túlzott akkor, amikor viszonylag ismeretlen jelöltről írt. Kerpel-Fronius Gábor neve a Momentum európai parlamenti listájának nem befutó – hetedik – helyén szerepelt és néhány kampányeseményt leszámítva nem találkozhatott vele a szélesebb közönség.

Hivatalos momentumos Facebook-oldala szerint Kerpel-Fronius Gábor 52 éves – ezzel a Momentum politikusainak legidősebbike – cégtulajdonos, rendszerszervező és projektvezető, négy felnőtt gyerek apja.Saját bevallása szerint azért csatlakozott a Momentumhoz, mert fontosnak tartja a politikai kultúraváltást.

Az Azonnali egyébként úgy tudja, személyéről vasárnap estig szavaz a Momentum küldöttgyűlése, indulását hétfőn jelenthetik be. 

Az EP-választásig úgy tűnt, hogy a budapesti ellenzéki főpolgármester-jelölti harc a függetlenként, de az LMP és a Jobbik támogatásával, a Sétáló Budapest-programmal induló publicista, a Magyar Hangban rendszeresen publikáló Puzsér Róbert és a Párbeszéd zuglói polgármestere, az MSZP és a DK által is támogatott Karácsony Gergely között fog eldőlni: a Momentum eddig azt kommunikálta, hogy az előválasztáson nyertes jelöltet fogja támogatni.

HIRDETÉS

Németh Gyöngyvér, a Momentum sajtóreferense az Indexnek azt mondta, hogy a Momentum elnöksége valóban saját főpolgármester-jelölt indítása mellett döntött, ez a jelölt pedig elindulna Karácsony Gergellyel szemben az ellenzéki előválasztáson.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,108lájkolóTetszik
2,844követőKövetés
18,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szátokat befogni nem kell félnetek? – Magyar Hang-ajánló

Szűcs Tamás-, Kincses Gyula-, Nemény András- és Gera Marina-interjú. Mi lesz a színházakkal? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ultrahanggal jelzik a növények, ha stresszhelyzetbe kerülnek

E heti tudományos lapszemlénk: 3D-s nyomtatással tarthatja életben gépeit az amerikai légierő. Magas ólomkoncentrációt az ókori római Londonban. Nem a modern ember okozta a neandervölgyiek végzetét?