Jakab Péter lehet a Jobbik frakcióvezetője

Jakab Péter lehet a Jobbik frakcióvezetője

Jakab Péter (Fotó: Béli Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Jobbik Országos Elnöksége Jakab Pétert jelöli a nemzeti néppárt országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetői tisztjére – közölte a párt vasárnap.

A közlemény szerint a „Jobbik megértette, mit üzentek az otthon maradt támogatói: megújulásra van szükség. A párt elnöksége úgy látja, hogy Jakab Péter megtestesíti mindazt, amire az eredményes nemzeti érdekképviselet érdekében szüksége van hazánknak. A miskolci, háromgyermekes, pedagógus végzettségű országgyűlési képviselő tavaly alig több mint 100 szavazattal maradt el az egyéni győzelemtől. Az Országgyűlésben végzett munkája során számtalan alkalommal szembesítette a népnyúzó Orbán-kormányt gőgös zsarnokságának következményeivel. Nevéhez fűződik az országon belüli béregyenlőtlenségekkel, valamint az ukrán és ázsiai migránsmunkások tömeges betelepítésével szembeni küzdelem is.”

Jakab Péter: Orbán Viktor „harminc ezüstért" eladná a hazát a multiknak | Magyar Hang

A Jobbik Országos Elnökségének meggyőződése, hogy Jakab Péter személyében Orbán Viktor méltó ellenfelet kap az Országgyűlésben, aki hitelesen és hatékonyan tud szembeszegülni a miniszterelnökkel a parlamenti patkóban. Vezetésével a Jobbik Országgyűlési Képviselőcsoportja is újult erővel és lélekkel vághat neki a parlamenti munkának – írták.

A Jobbik frakcióvezetője jelenleg Gyöngyösi Márton, ő viszont európai parlamenti képviselő lesz.