HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kálmán Olga a...

Kálmán Olga a DK főpolgármester-jelöltje

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Csütörtökön délben Kálmán Olga televíziós műsorvezető és Dobrev Klára, a DK európai parlamenti listavezetője Budapesten, a Szabadság téren sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a DK Kálmán Olgát indítja főpolgármester-jelöltnek – írta a 444.hu. Kálmán részt vesz az ellenzéki előválasztáson.

Kálmán Olga azt mondta, budapesti jelöltnek tekinti magát, akit a DK támogat, de reméli, hogy később a többi ellenzéki párt támogatását is elnyerni.

„Nagyon rossz lehet a lakájmédia munkásainak, hogy ők nem élhetik meg, milyen szabadon dolgozni” | Magyar Hang

Dobrev Klára a sajtótájékoztatón rámutatott, Kálmán Olga jelölése nem érinti az ellenzéki pártok kerületi megállapodásait, és írásban kötelezték el magukat, bárki nyeri az ellenzéki előválasztást, azt fogják támogatni Budapesten, de bízik abban, hogy ez a személy Kálmán Olga lesz.

Helló Budapest! – Kálmán Olga Hivatalos oldala

Kálmán Olga arról beszélt, hogy Budapesten élő emberként ismeri a város problémáit, ilyen értelemben van programja, ráadásul évtizedek óta a közélettel foglalkozik, így a politikai és gazdasági ügyekre is rálátása van, de végleges, írott programját az után akarja kialakítani, hogy a következő hetekben találkozik és beszélget a választópolgárokkal.

HIRDETÉS

Karácsony Gergely egy Facebook-videóban reagált. „Kezd egyre érdekesebbé válni a budapesti előválasztás – mondta, hozzátéve: – Azt hittem, én leszek a DK jelöltje az előválasztáson. De c’est la vie, ilyen a politika.” Megemlítette, azért örül Kálmán Olga indulásának, mert minél több a jelölt, annál nagyobb lesz az előválasztás győztesének legitimitása.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,601lájkolóTetszik
3,461követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Az orvosi kamara azt várja Kásleréktől, hogy vállalják döntéseik következményeit

A teljes orvostársadalom nevében visszautasítják a miniszter nyilatkozatát, melyben az orvosokra hárította az ágyak felszabadításáról hozott utasításának következményeit.