HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kálmán Olga a...

Kálmán Olga a DK főpolgármester-jelöltje

HIRDETÉS

Csütörtökön délben Kálmán Olga televíziós műsorvezető és Dobrev Klára, a DK európai parlamenti listavezetője Budapesten, a Szabadság téren sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a DK Kálmán Olgát indítja főpolgármester-jelöltnek – írta a 444.hu. Kálmán részt vesz az ellenzéki előválasztáson.

HIRDETÉS

Kálmán Olga azt mondta, budapesti jelöltnek tekinti magát, akit a DK támogat, de reméli, hogy később a többi ellenzéki párt támogatását is elnyerni.

„Nagyon rossz lehet a lakájmédia munkásainak, hogy ők nem élhetik meg, milyen szabadon dolgozni” | Magyar Hang

Dobrev Klára a sajtótájékoztatón rámutatott, Kálmán Olga jelölése nem érinti az ellenzéki pártok kerületi megállapodásait, és írásban kötelezték el magukat, bárki nyeri az ellenzéki előválasztást, azt fogják támogatni Budapesten, de bízik abban, hogy ez a személy Kálmán Olga lesz.

Helló Budapest! – Kálmán Olga Hivatalos oldala

Kálmán Olga arról beszélt, hogy Budapesten élő emberként ismeri a város problémáit, ilyen értelemben van programja, ráadásul évtizedek óta a közélettel foglalkozik, így a politikai és gazdasági ügyekre is rálátása van, de végleges, írott programját az után akarja kialakítani, hogy a következő hetekben találkozik és beszélget a választópolgárokkal.

Karácsony Gergely egy Facebook-videóban reagált. „Kezd egyre érdekesebbé válni a budapesti előválasztás – mondta, hozzátéve: – Azt hittem, én leszek a DK jelöltje az előválasztáson. De c’est la vie, ilyen a politika.” Megemlítette, azért örül Kálmán Olga indulásának, mert minél több a jelölt, annál nagyobb lesz az előválasztás győztesének legitimitása.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,156lájkolóTetszik
2,688követőKövetés
17,700feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Tequilát Orbánnak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bödőcs Tiborral és L. Ritók Nórával. Miskolci és szombathelyi választási riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Flaszter 60. – Üzenjük Karácsony Gergelynek: Ne!

Műsorvezető: Dévényi István. E heti vendégek: Tóth Richárd, a HVG újságírója és Katona Mariann, a Magyar Hang munkatársa.

A torontói gép