HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Pécs: ejtetté...

Pécs: ejtették Pávát, Vári lesz a Fidesz embere

HIRDETÉS

Szerda este döntöttek a pécsi fideszesek arról, ki legyen ősszel a párt pécsi polgármesterjelöltje. Csak egyetlen jelölt maradt: Vári Attila – írja a Szabad Pécs. Sőt, Páva Zsolt maga ajánlotta jelöltnek a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját, a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázót.

HIRDETÉS

A végső és hivatalos döntés július 10-én lehet meg, Budapesten – írja a lap, amely úgy tudja, Vári Attila indulását nem csak Pécsen – vagy nem Pécsen – akarták igazán, hanem Budapesten lényegében jóváhagyták Kubatov Gáborék.

A Fidesz pécsi elnökségének közleménye hasonló fejleményekről számol be. Ebben azt írják, „a jelölést megerősítette az újonnan megválasztott elnökség a leköszönő elnökséggel egyetértve, ezt követően a csoport 80 százalékos támogatással döntött, hogy polgármesterjelöltnek ajánlja Vári Attilát a Fidesz országos testületei felé. Vári Attila a jelölést megtiszteltetésnek vette, azt elfogadta.”

Mellár Tamás, Pécs független országgyűlési képviselője szerda este az ATV-ben bejelentette, hogy Péterffy Attila lesz az ötpárti pécsi összefogás, sőt a Mindenki Pécsért Egyesület jelöltje is, ha nem lesz más jelölt (és nem lesz más jelölt). „Ha nem is az én jelöltem, de a Mindenki Pécsért jelöltje lesz, neki meg kell haladnia saját magát” – felelte arra a felvetésre, hogy korábban ő nem támogatta Péterffy indulását.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,436lájkolóTetszik
2,551követőKövetés
17,200feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A gyűlöletkeltés időpocsékolás – Magyar Hang-ajánló

Interjú Csukás Istvánnal és Pálinkás Józseffel. Mennyit ér egy élet? Tiborc beszámolója az Electrolux nyíregyházi gyárából. Keresse a Magyar Hangot, mostantól plusz négy oldalon!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem volt mozdonyvezető, nem jártak a vonatok

A Közlekedő Tömeg Egyesület információi szerint szeptember 17-én négy elővárosi vonat azért nem indult el a végállomásról, mert nem volt rájuk mozdonyvezető.

Nekünk harangoztak?

Mennyit ér egy élet?