HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Dunakeszin is...

Dunakeszin is bejelentették az ellenzék közös polgármesterjelöltjét

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Közösen indul valamennyi ellenzéki párt a Fidesz ellen Dunakeszin, az őszi önkormányzati választáson – jelentették be vasárnap a városban rendezett sajtótájékoztatón, ahol a közös polgármesterjelöltet is bejelentették.

HIRDETÉS

A független Gerner Péter mögött sorakozott fel az MSZP, az LMP, a Demokratikus Koalíció, a Momentum Mozgalom, a Jobbik, valamint a Mindenki Magyarországa Mozgalom.

Rónai Sándor – Dunakeszin közösen indul az ellenzék az…

Dunakeszin közösen indul az ellenzék az önkormányzati választáson, hogy októberől egy élhetőbb várossá tegyük Dunakeszit.

Gerner Péter elmondta, az őszi önkormányzati választáson elsődleges cél a Fidesz helyi leváltása, ezért az összes ellenzéki párt félretette esetleges ellentéteit. „Vállalom a kampányt, az ezzel járó várható fideszes lejáratásokat” – fogalmazott.

Az EP-választáson 49 százalékos részvétel mellett a Fidesz 44 százalékot szerzett a településen.

HIRDETÉS
Márki-Zay Péter: 2022 most ősszel kezdődik | Magyar Hang
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,537lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem én voltam…

Tudtommal nem folyik az ereimben kipcsak vér, de ha igen, akkor lehet még besenyő, jász, tót, rác, oláh, sokác, bunyevác, török, cigány, zsidó, orosz, német is. Ettől magyar a magyar.