HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Újabb jobbiko...

Újabb jobbikos képviselő távozik az Országgyűlésből

HIRDETÉS

Visszaadom országgyűlési képviselői mandátumom, de továbbra is a Hazámat kívánom szolgálni – közölte csütörtök reggeli Facebook-posztjában Kepli Lajos, a Jobbik parlamenti képviselője.

HIRDETÉS

Mint írta, az októberi önkormányzati választáson Balatonalmádi polgármesteri tisztségéért kíván ringbe szállni. „Városvezetőként a pártpolitikai csatározásoktól független módon, kizárólag a település, valamint az ott élő emberek érdekeit szem előtt tartva szeretnék dolgozni, amennyiben erre a feladatra a helyi lakosok bizalmat szavaznak nekem. Az első lépést ezen az úton most megteszem: június folyamán lemondok országgyűlési képviselői mandátumomról” – fogalmazott.

Kepli Lajos

Visszaadom országgyűlési képviselői mandátumom, de továbbra is a Hazámat kívánom szolgálni. Az októberi önkormányzati választásokon szeretett városom, Balatonalmádi polgármesteri tisztségéért…

„Azért adom most vissza kilenc évnyi országgyűlési képviselőség után mandátumom, hogy teljes tudásomat és tapasztalatomat pártpolitikától mentesen városom szolgálatába állíthassam. Szándékom komolyságát kívánom hangsúlyozni ily módon” – tette hozzá.

Szerda este már utalt a búcsúra egy bejegyzésben a közösségi oldalán. Akkor ezt írta: „Kilenc éve országgyűlési képviselőként hazám szolgálatában. Egyetlen napját sem bántam meg. Nem vagyont gyűjtögettem, vagy karriert építettem, egyszerűen csak szolgáltam. Ugyanaz az ember vagyok, aki kilenc éve bekerült a Parlamentbe. És maradok a jövőben is, bármit is hozzon. Köszönöm Istenem, hogy lehetőséget adsz nekem megannyi próbatétel formájában a fejlődésre.”

Kepli Lajos listán jutott be az Országgyűlésbe, így mandátuma visszaadása után pártja kijelölheti az utódát.

HIRDETÉS

Balatonalmádi polgármestere jelenleg a Fidesz városi elnöke, Keszey János.

2014-ben 43 százalékos eredménnyel győzött Keszey az önkormányzati választáson, Kepli Lajos akkor már ringbe szállt, két független jelölt kíséretében. A jobbikos politikus 22 százaléknyi szavazattal a harmadik helyen végzett. A részvétel 44 százalékos volt.

A 2019-es EP-választáson 54 százalékos részvétel mellett 54 százalékos eredménnyel végzett az élen a Fidesz–KDNP listája a településen.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,515lájkolóTetszik
2,557követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Tökötök van, nem lovatok

Az emberek jók, vagy nem is tudom. Tény, hogy a minap hazatértemkor egy hatalmas zacskót találtam a kilincsen.

Tüzek