HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Börtönben vár...

Börtönben vár a sorsára a szekszárdi gyerekgyilkosság gyanúsítottja

HIRDETÉS

Ki tudná feledni, amikor 2019. március 8-án az esti órákban kiderült, hogy a délután folyamán eltűnt egy gyermek. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai nagy erőkkel a keresésére indultak, és fél órán belül Szekszárdon a Patak utca mögötti patak medrében megtalálták a meggyilkolt 6 éves kislányt. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói befejezték az ügy felderítését, és napokon belül vádemelési javaslattal átadják azt az ügyészségnek.

HIRDETÉS

A rendőrség a gyilkosságot követően rövid időn belül elfogta a bűncselekménnyel gyanúsítható férfit, aki részben elismerte a tettét, A 19 éves helyi férfit eleinte az Igazságügyi és Megfigyelő Elmegyógyintézetben tartották megfigyelésen, de később az egyik hazai büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, ahol azóta is letartóztatásban van. Azaz vélhetően beszámíthatónak minősítették, így bíróság előtt felel majd a tettéért. Mégpedig aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt. A nyomozás során a kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy a kislány halálát közvetlenül a vízbe fulladás okozta, ám a helyszínen talált térkővel bizonyítottan számos sérülést okozott a gyermeknek a gyilkos.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,708lájkolóTetszik
2,810követőKövetés
18,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Nincs két Fidesz – Magyar Hang-ajánló

Tarlós István-, Péterffy Attila- és Kaláka-interjú, riport az ország egyik legszegényebb településéről. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Orbán Viktor: Beleugrik a majom a vízbe

A miniszterelnök szerint Soros György személyesen is meg akarta akadályozni, hogy Várhelyi Olivér uniós biztos legyen.

Járóka