HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Börtönben vár...

Börtönben vár a sorsára a szekszárdi gyerekgyilkosság gyanúsítottja

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

Ki tudná feledni, amikor 2019. március 8-án az esti órákban kiderült, hogy a délután folyamán eltűnt egy gyermek. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai nagy erőkkel a keresésére indultak, és fél órán belül Szekszárdon a Patak utca mögötti patak medrében megtalálták a meggyilkolt 6 éves kislányt. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói befejezték az ügy felderítését, és napokon belül vádemelési javaslattal átadják azt az ügyészségnek.

A rendőrség a gyilkosságot követően rövid időn belül elfogta a bűncselekménnyel gyanúsítható férfit, aki részben elismerte a tettét, A 19 éves helyi férfit eleinte az Igazságügyi és Megfigyelő Elmegyógyintézetben tartották megfigyelésen, de később az egyik hazai büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, ahol azóta is letartóztatásban van. Azaz vélhetően beszámíthatónak minősítették, így bíróság előtt felel majd a tettéért. Mégpedig aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt. A nyomozás során a kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy a kislány halálát közvetlenül a vízbe fulladás okozta, ám a helyszínen talált térkővel bizonyítottan számos sérülést okozott a gyermeknek a gyilkos.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,654lájkolóTetszik
3,166követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek