HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Luxusbirtokot...

Luxusbirtokot vásárolt Orbán Viktor veje Felsőörsön

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Úszómedencés, napelemekkel ellátott birtokot vásárolt Felsőörsön Orbán Viktor miniszterelnök veje, Tiborcz István – derítette ki az Átlátszó. Az oknyomozó portál szerint egy olyan területről van szó, amelyre az útról nem lehet rálátni, mert befelé rejt. A levegőből azonban egy-egy nyaraló, villa és borospince is felfedezhető a birtokon.

Tiborcz István már a 32. leggazdagabb magyar | Magyar Hang

Nehéz a vagyonosok élete, ahhoz ugyanis, hogy valaki bekerüljön A 100 leggazdagabb című kiadvány élmezőnyébe, idén már legalább 110 milliárd forintra volt szükség. Ennyi pénze van a listán 10. helyen álló Szíjj Lászlónak, a Duna Aszfalt tulajdonosának. A Szakonyi Péter, a Napi.hu főmunkatársa szerkesztette, idén 18.

A birtok Felsőörs külterületén található; két egymás melletti területről van szó. Az ingatlannak házszáma nincs, csak helyrajzi száma. A földhivatali iraton zártkertnek minősül, valaha mezőgazdasági tevékenység folyt rajtuk, de mára művelés alól kivett terület. Bár az ingatlan közútról érhető el, mégis kapu teszi megközelíthetetlenné. A portál szerint Tiborcz István március elején vásárolta meg.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,572lájkolóTetszik
3,459követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek