Iskolaigazgató indul Kriza Ákos ellen Miskolcon

Iskolaigazgató indul Kriza Ákos ellen Miskolcon

Veres Pál

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elfogadtam a Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület felkérését, hogy ősszel polgármesterjelöltként induljak Miskolcon az önkormányzati választáson – jelentette be hétfőn Veres Pál, a helyi Földes Ferenc Gimnázium igazgatója.

„Nem volt könnyű döntés, hiszen harminchárom éve tanítok, huszonkét éve vezetem a Földes Ferenc Gimnáziumot, az iskolával sok-sok sikert értünk el közösen. Ennek is köszönhetően számos szakmai és közéleti szervezetnek lehetek tagja, kikérik a véleményemet, számítanak a munkámra. Mégis arra jutottam, erkölcsi kötelességem, hogy tapasztalataimat, tudásomat felajánljam Miskolc közösségének, mert meggyőződésem, városunk jobb sorsra érdemes, és a város polgáraként ennek érdekében nekem is többet kell tennem” – írta közleményében.

„Nem titkolom, az elmúlt években szinte valamennyi politikai irányból megkerestek, de mindenkinek ugyanazt mondtam: nem érdekel a pártpolitika. Soha nem voltam egyetlen pártnak sem tagja. Egyértelművé tettem, hogy nem vagyok pártember, nem is akarok az lenni. Azt képviselem: hogy a városnak nem pártpolitikára, hanem várospolitikára van szüksége, ami az itt élőkről, a miskolciakról szól. Mindenkivel szeretnék együtt dolgozni, aki tenni akar a városért, legyen bármilyen pártállású, bármilyen világnézetű, vallású bármilyen végzettségű, bármilyen származású” – fogalmazott.

Hozzátette: „nagyon fontos, hogy vissza kell adnunk városunk önbecsülését, teret kell adni a tehetségnek, a tudásnak, a szorgalomnak”.

Miskolc polgármestere 2010 óta a fideszes Kriza Ákos.