HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nyíregyházán ...

Nyíregyházán is megvan a közös ellenzéki jelölt

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Az MSZP-s Jeszenszki András lesz az ellenzék közös polgármesterjelöltje Nyíregyházán – ezt hétfő délután jelentették be. Az együttműködésben benne van minden párt: az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az LMP, a Momentum, illetve a Mindenki Magyarországa is.

HIRDETÉS

A Szabolcsi Hír tudósítása szerint Lövei Csaba független önkormányzati képviselő arról beszélt, hogy Nyíregyházán új politikai kultúrára van szükség. – Nem ígérjük, hogy minden gond mindenki számára egyszerre megoldódik, de ígérünk felszabadultabb, egészségesebb légkörű Nyíregyházát – mondta.

Jeszenszki András Facebook oldalán leszögezte, hogy egy várost vezetni nem egyszemélyes feladat. – A politikai tisztesség úgy kívánja, hogy a csapat tagjait előre, még a választások előtt megnevezzük, ezért a szövetség Lengyel Mátét (Jobbik) jelöli alpolgármester-jelöltnek – közölte.

Iskolaigazgató indul Kriza Ákos ellen Miskolcon | Magyar Hang

Elfogadtam a Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület felkérését, hogy ősszel polgármesterjelöltként induljak Miskolcon az önkormányzati választáson – jelentette be hétfőn Veres Pál, a helyi Földes Ferenc Gimnázium igazgatója. „Nem volt könnyű döntés, hiszen harminchárom éve tanítok, huszonkét éve vezetem a Földes Ferenc Gimnáziumot, az iskolával sok-sok sikert értünk el közösen.

A polgármesterjelölt példaértékűnek nevezte az összefogást, egy olyan csapattal, amelynek tagjai „már bizonyítottak a képviselő-testületben, a közéletben, a civil szférában és a munka világában”. – Ez az a csapat, amelynek tagjai képviselik a keresztény értékeket, ugyanakkor a baloldali szolidaritást is, a fiatalos lendületet, töretlenül elítélik a korrupció valamennyi formáját, elkötelezettek a környezet védelme iránt, tisztelik az önálló véleményt és az idősebbek tisztességes, áldozatos, több generációs munkáját, példamutatását – írta.

HIRDETÉS

Nyíregyházán 2014-ben a Fidesz-KDNP színeiben Kovács Ferenc 47,3 százalékkal nyerte meg a városvezetői posztot. Az akkori baloldali összefogás indulója 30, míg a jobbikos jelölt 10 százalékot kapott. A legutóbbi európai parlamenti választás már inkább adhat okot az ellenzéknek a bizakodásra, akkor ugyanis a Fidesz-KDNP és a mostani együttműködésben részt vevő pártok összesen egyaránt 46-46 százalékot értek el.

Nemcsak Nyíregyházán, hanem Miskolcon is éppen hétfőn jelentették be, hogy megvan az ellenzéki polgármesterjelölt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,887lájkolóTetszik
3,057követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valódi nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A Negyedik Birodalom

Miért néz el mindent és bármit Németország [az Európai Unió] Orbán Viktornak? S miért buktatott ugyanakkor Németország [az Európai Unió] kormányt Athénban?

Söprés