HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megvannak az ...

Megvannak az új elnökségi tagok Márki-Zay mozgalmában

HIRDETÉS

Elnökségi ülést tartott szerdán a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM), „ahol új elnökségi tagokat választottunk, Kaltenbach Jenőt, volt ombudsman és Üveges Gábort, Herdnádszentandrás polgármesterét, két elismert közszereplőt, akikkel öröm, hogy együtt dolgozhatunk” – adta hírül csütörtökön Facebook-oldalán az MMM.

HIRDETÉS

„Ábrahám Júliának és Hadházy Ákosnak köszönjük az eddigi munkáját, sok sikert kívánunk a jövőben!” – írják.

A közlemény szerint „Az MMM azt a célt tűzte ki, hogy híd lesz, nem a pártok ellenében szerveződik, hanem civilek és a pártok, jobboldaliak és baloldaliak közös fóruma lesz, és segíti a helyi együttműködéseket. Olykor ezek az egyeztetések konfliktusokat szülnek, de ez természetes. Hálásak vagyunk azért, hogy egyre több városban járulunk hozzá ahhoz, hogy egy hiteles csapat hívja ki a korrupt és hazug hatalmat. És különösen megtisztelő az, hogy számos városban és faluban az MMM színeiben teszik ezt majd a helyi közösségek. Nem pusztán ellenzék vagyunk, hanem hazánkat szerető polgárok. A városok és falvak összefogó politikusai nem ellenzéki összefogások, hanem lokálpatrióta szövetségek. A Fidesz politikusai ugyanis nem településeik szolgálatát, hanem a párt első emberét és holdudvarának vagyonosodását szolgálják. De azok, akiket az MMM támogat, nem pártérdekek vezetnek, hanem városuk, falvaik szolgálata. Sok munka vár ránk, de meg fogja teremni gyümölcsét.” – zárul az MMM közleménye.HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

28,557lájkolóTetszik
2,563követőKövetés
17,300feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Emberek, helyzet van!” – Magyar Hang-ajánló

Bod Péter Ákos-, Pikó András- és Mautner Zsófia-interjú, jászberényi riport. Körüljártuk a legújabb oktatási reformot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Hvg.hu: Einstandolná a kormány a bérlakások egy részét – A Miniszterelnökség cáfol

A Hős utcában és más lepusztult városrészekben már kipróbált módon rakhatják ki a bérlőket a belvárosi műemlék épületekből - értesült a Hvg.hu. A szükséges jogszabályokról várhatóan az önkormányzati választások után dönthet a parlament.

Vik-tor, Vik-tor!