Megvannak az új elnökségi tagok Márki-Zay mozgalmában

Megvannak az új elnökségi tagok Márki-Zay mozgalmában

Márki-Zay Péter (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elnökségi ülést tartott szerdán a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM), „ahol új elnökségi tagokat választottunk, Kaltenbach Jenőt, volt ombudsman és Üveges Gábort, Herdnádszentandrás polgármesterét, két elismert közszereplőt, akikkel öröm, hogy együtt dolgozhatunk” – adta hírül csütörtökön Facebook-oldalán az MMM.

„Ábrahám Júliának és Hadházy Ákosnak köszönjük az eddigi munkáját, sok sikert kívánunk a jövőben!” – írják.

A közlemény szerint „Az MMM azt a célt tűzte ki, hogy híd lesz, nem a pártok ellenében szerveződik, hanem civilek és a pártok, jobboldaliak és baloldaliak közös fóruma lesz, és segíti a helyi együttműködéseket. Olykor ezek az egyeztetések konfliktusokat szülnek, de ez természetes. Hálásak vagyunk azért, hogy egyre több városban járulunk hozzá ahhoz, hogy egy hiteles csapat hívja ki a korrupt és hazug hatalmat. És különösen megtisztelő az, hogy számos városban és faluban az MMM színeiben teszik ezt majd a helyi közösségek. Nem pusztán ellenzék vagyunk, hanem hazánkat szerető polgárok. A városok és falvak összefogó politikusai nem ellenzéki összefogások, hanem lokálpatrióta szövetségek. A Fidesz politikusai ugyanis nem településeik szolgálatát, hanem a párt első emberét és holdudvarának vagyonosodását szolgálják. De azok, akiket az MMM támogat, nem pártérdekek vezetnek, hanem városuk, falvaik szolgálata. Sok munka vár ránk, de meg fogja teremni gyümölcsét.” – zárul az MMM közleménye.